Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 23 Jun 2011

Mee Udang Berrrrrsapppp


Lama betul aku menyepi dari menulis blog. Sesekali aku jengok blog aku...rasa sayu jer...
nampak macam blog yang terbiar. Namun kekangan masa menyebabkan aku jarang masuk melihat blog aku.

Cuti sekolah baru ni aku jenjalan bersama keluarga dekat kawasan "batu rock" Tanjung Piandang. Aku terlihat gerai yang mengiklankan mee udang berasap. Aku sekeluarga pekena mee udang berasap tersebut. Fuhh memang berasap betul mee udang tu. Memang 'mables". Nak lagi sempoi, pekena dengan ABC spesel....memang kaw...

Cuba la makan mee udang berasap Kak Ros dekat Sungai Baru, Tanjung Piandang. Pasti membuka selera.


kata pak long : jom pekena mee udang berrrrraasap..

16 ulasan:

belogkiter berkata...

sedap nya

hani@debumelukut berkata...

Kalau makan mee berasap masa otak berasap camna a?
terliur lahhh....

missgee berkata...

Berasap-asap..
Mesti sedap makan panas2...

|| NaFiRaa || berkata...

walawehhh!!! sedapnye!!! yang berasap2 tu lah yg buatkan lagi terliur...

mamawana berkata...

wah... memang sodap tu.. Bila laa kemer nak sampai ke sana Tjg Piandang nih..

Nida berkata...

Nak Jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ain fathihah berkata...

macam sedap. nak jugakk. hehe

maiyah berkata...

assalam..

wahhh.. sy tgk pun brasap gak ni, adeh!!.. lapar lak :D

MOBYDICK berkata...

Mai pulak kat kelantan kita pekena Sizzling Taufu special, gerenti berasap perut....

karatz berkata...

paklong bab makan mmg juara.wakakaka.ejas cr mee ketam lak paklong.haha

kakyong berkata...

nampak sedap mee udang tu.. ntah bila nak sampai ke Tg PIandang ni..

abah khalisha berkata...

Fuh mmg sedap btl..berasap betul tu..
Work in Progress

Temuk berkata...

Assalamu'alaikum Pak Long
Wow, terasa sedapnya walau tak makan sama. Banyak tempat di Perak utara spt Tg Piandang yg tak pernah saya kunjungi... dan mesti kena kunjungi bila-bila utk cuba cari kedai mee berasap itu. Penjual guna udang bela atau udang laut, Pak Long?

aien hermionie berkata...

best nyer g jalan2..

POSH76 berkata...

salam aidilfitri

vimax berkata...

mee udang lapulak.....adoi teliur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...