Kengkawan ( المرافقون )

Ahad, 10 April 2011

Keputusan Kontest Pak Long

PENGUMUMAN pemenang kontest hadiah misteri pak long.



Tempat Pertama :




Tempat kedua :



Tempat ketiga :



Tempat keempat :
Tahniah buat semua pemenang. Pada pemenang sila tinggalkan nama, alamat penoh dan no anpon di email pak long....
paklongcikgu@yahoo.com


Pada semua yang menyertai kontest ni, pak long ucapkan terima kasih bebanyak. yang tak berjaya cuba lagi. mungkin masa depan ada rejeki.

17 ulasan:

AISHA INANI berkata...

tahniah utk semua yang mng, nnti buat la kontest time kiute tgh cuti. wuwuwuwuwuw~

pak long berkata...

salam aisha...
ok..aisha tungguuuuuuuuuuuuu

cikgu isza berkata...

salam paklong..
tahniah kepada yang menang..

p@kcikLie berkata...

walau mcm mana pon sempoi la paklong..tahniah buat pemenag tu...anda memang hebat!

annie berkata...

tahniah kpd pemenang, I tak tersenarai...huwaaa.....

Fieda berkata...

TERIMA KASIH PAK LONG...REZEKI SAYA KT SINI...TERKEJUT TGK2 ADA GAMBAR SPONGEBOB DAN PATRICK TU....DORANG PUN SIAP CKP TU TERIMA KASIH....TAHNIAH KPD SEMUA PEMENANG...

n@m@n berkata...

dok ingat kawe guuuu!!aloh..lain kali la ni

LIPISLADY berkata...

Sallam Pak Long,

Tahniah buat semua pemenang,
Saya miss rupanya...
Lain kali buat lagi yee Pak LOng.

adol ihsan berkata...

Salam :

Tahniah pada pemenang.. ;)

amiey lee berkata...

tahniah suma..

mariah_smile berkata...

terima kasih pak long dan semua :)
baca entry ni ye pak long..

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/menang-contest-pak-long.html

iza berkata...

As salam..
Eh, terpilih jgk ke? Alhamdulillah...
Thanks paklong....

azleen berkata...

Tahniah kepada yang bertuah!! yang tak tersenarai, cuba lagi di lain episod....(cam saya..huaaaa)

leyzajamil berkata...

ouh tahniah pada sape yang menang tu..

PenaDigital berkata...

Meriah gak contest paklong ni... tahniah buat pemenang, harap2 contest akan datang dpt masuk..

missgee berkata...

Esok2 ada masa..
Saya pun nak join gak contest2
segala.. Insyaallah

Esempoi berkata...

tahniah untuk yang menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...