Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 5 Mac 2011

JANGAN pandang camera


aku nak masuk kontest anjuran dyanzjha sempena hari lahirnyer.
dengan ini aku pertaruhkan gambar ini sebagai mengadu nasib...
gambar ni diambil oleh kawan masa aku buat soklan lembaran kerja untuk kelas BM bebudak aku. mesin ni rasanya aku nak "offer" kat muzium tuk buat pameran.

TAG 3 rakan blog aku..




Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)

sesiapa yang ingin menyertai kontest ni boleh layari


kata pak long: naper kontest kena TAG kawan...????

44 ulasan:

Dilla Nur berkata...

maseh pak long..huhu...nti dilla wat ye kalo ada masa... :)

pak long berkata...

salam buat dilla..
mekasih daun keladi....appy selalu hendaknya..

Mak Su berkata...

selamat berjya pak long.

utk promosi blog

AYuNG berkata...

gud luck paklong..:D

missgee berkata...

Pak Long,
Semoga Berjaya :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

memang kena wt pameran tu..

macam dah nazak jer haha..

gud luck pak long

pak long berkata...

salam buat mak su...
promosi jangan tak promosi...

n@m@n berkata...

tetap kacak w/p dari pandangan belakang..hehe

pak long berkata...

salam buat mak su...
promosi jangan tak promosi...

pak long berkata...

salam buat ayung...
syukran ya sahabat...

pak long berkata...

salam buat MG....
tak nak joint kontest ker..?

pak long berkata...

salam buat GKSB...
tunggu kita buat tour pameran menda alah tu...hehehehe

pak long berkata...

salam buat cikgu naman...
demo lagi hensem....guano lama tak napok..?

cik ayin berkata...

mekaseh pak long :)

naqiah berkata...

paklong tngok apa 2?

iza berkata...

As salam..
rajinnya palong join kontest.
gud luck

Jue berkata...

pak long tengok ape tu? semoga berjaya ye pak long.. :)

pak long berkata...

salam buat cik ayin...
appy selalu hendaknya

pak long berkata...

salam buat naqiah...
tengok kalau ada naga kluaq kot mesin tu...hehehehe

pak long berkata...

salam buat iza...
saja seronok meriahkan majlis..hehehe

pak long berkata...

salam buat jue....
tengok kalau ada gambor jue kat situ...hehehehe

Puan Kutu berkata...

gudluck paklong..dh lme tgok contest nie..niat hati cam nak join jugak..:)

EJA berkata...

contest jangan pandang belakang ada ka?hihi

chii berkata...

style seh pic..

btw..gud luck paklong :D

DDrfauziah berkata...

Aslmkm Cikgu.
OK gak la gambo tu. Cuma tak jiwang! :)
Selamat berjaya ya.
Yang jelas, semua suruh tag sebab nak luaskan sibaran la.

Ana admi berkata...

wahai pak long..bole join kontes lg ke..;))

azieazah berkata...

Ramai dah tengok yang join contest ni. Sangat unik.

Selamat berjaya..

Norgadis Labuan berkata...

Klu syarat mesti tag kawan, itu bererti ramailah yang bakal menyertai kontes... baru nmpk meriah...

Zura berkata...

ini betul punye xpndang kamera..siap belakangkan sekali..hehe..good luck pak long...

maiyah berkata...

assalam..
slmt brjya ;)

AISHA INANI berkata...

nak promote contest ler pak longgg....

tp susah kan nak kena tag, takot org di tag tak layan! hahahahak.

Nazatul shima berkata...

rajinnye pak long wat kontest ni sume..hehe..good luck!! :)

pak long berkata...

salam puan...
mekasih banyak singgah..

pak long berkata...

salam buat Eja...
nantikan pak long buat kontest ni ..mesti misteri

pak long berkata...

salam buat chii...
mekasih banyak...

pak long berkata...

salam buat kak G.....
mekasih banyak singgah umah kiter...

pak long berkata...

salam buat kak G.....
mekasih banyak singgah umah kiter...

pak long berkata...

salam buat anna..
rasanya lom tamat lagi kontest tu...
cuba tengok kat blog dia...

pak long berkata...

salam buat AA....
mekasih banyak atas doa tu..harap-harap berjaya la hendaknya.

pak long berkata...

salam buat nor...
betul tu....kita akan TAG nor selalu

pak long berkata...

salam buat zura...
real kan zura..ehem-ehem

pak long berkata...

salam buat maiyah..
syukran ya sahabat

pak long berkata...

salam buat aisha..
betul la kata aisha tu..saspen jer time nak tag tu...

pak long berkata...

salam buat shima...
syukran ya sahabat...
appy selalu hendaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...