Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 8 Mac 2011

Internet Kojol Lagi.


Tengok gambar kat atas tu....kabel kena curi lagi. Maka internet tak ada la kat umah aku. Tu sebab aku tak dapat BW kat blog kengkawan dan handai taulan. Dari hari Ahad sampai la entri ni ditulis masih tak dibaiki (Selasa : 8.3.2011). Macam duduk dalam gua rasanya. Terputus hubungan dengan dunia luar. Harap-harap teknisen TM cepat la perbaiki masalah ni. Dah call 100 TM dan menunggu jer macam "pungguk rindukan bulan".

Bagi mengisi masa yg terluang dan suasana boring internet kojol ni , aku buat la kad spesel ni untuk team sepak takraw aku. Minggu lepas cuti ni, aku akan memulakan pertarungan. harap berjaya la hendaknya.


kata pak long : Tak dak internet macam dok dalam gua.....

16 ulasan:

A.s.t.i.n.a berkata...

Patutlah Pak Long lama tak update.. takpe2.. asalkan sihat..

Norgadis Labuan berkata...

Pelik kan...
Rajin benar dorang tu curi kabel

EJA berkata...

aiya..dasyt..mahal tu kabel..bahaya macam mana pun mereka sanggup curi..

pak long..gambar org yg sepak takraw tu..macam pelik saja mukanya..

Zura berkata...

hidup xlengkap tanpa internet...

cikgu isza berkata...

nak kena pasang cctv ni..
jahat betul pencuri tu..

mamawana berkata...

Kemer dapat tahu area Parit tu bukan aje kabel tiang pemancor telekomunikasi tu pun depa curi... aper kojer dema tu sampai line pun susah masuk ke parit dah...kata dema ler....

missgee berkata...

Gua??? Kosong dan bosan..

P/s: Kita lambat tau tentang isu terkini.. Maklumat pun susah diperolehi.. huhuhu

iBu...gUru berkata...

salam pak long ............ kalau camtu selalu kena pindah PB la pak long. kat sini no problem.

pak long berkata...

salam buat astina..
betul tu...janji sihat dan bahagia..

pak long berkata...

salam buat nor...
sebab benda jadi duit...tu yg kena curik..

pak long berkata...

salam buat eja.....
kabel telekom tak der karan tu sebab berani curik...

pak long berkata...

salam buat zura...
tepat sekali...tak der makna idup tanpa intenet

pak long berkata...

salam buat cikgu iza...
takut CCTV pulak depa curi..lagi haru

pak long berkata...

salam buat mama...
asal benda jadi duit..semua demer ambik

pak long berkata...

salam buat MG...
jom lepak kat dalam gua...hehehe

pak long berkata...

salam buat ibu...
ingat nak beli umah kat sana la pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...