Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 16 Mac 2011

Ala Emak Aku Dah Kawin....

Hari ni Rabu 16.3.2011.

Anak murid aku jemput ke majlis perkahwinannya. Aku pi la meriahkan majlis tu. Lagi pun kampungnya dengan kampong ku tak jauh. Kebetulan aku tiba pengantin dah sampai. Dia ni kawin org satu kampong. Memang meriah la aku tengok. Disebabkan umah jarak yg dekat, mereka diarak dengan motobasikal. Jadi aku abdikan motobasikal tu kat blog kesayangan aku ni.Jeles gak aku dulu kawin tak der buat cam ni…


pesan pak long: Dah kawin kena pandai jaga hati semua.

30 ulasan:

cik ayin berkata...

kawan sy kawen dengan jiran sebelah umah dia je.best kan...

Aida Ali berkata...

Ingatkan emak PakLong yang kahwin hehe

belogkiter berkata...

tulah.. benar benar ingat kan mak pak long kawin.. hehehe

cikgu isza berkata...

sambut ulangtahun perkahwinan nanti berarak le naik motor.. sekarang pun takpa..
janji bahagia berdua.. :D

karatz berkata...

paklong jeles?kekeke.kawen bleh renew paklong.buat majlis lagi sekali.bleh ajak sume datang.hahahaha

Berto berkata...

sempoiii

A.s.t.i.n.a berkata...

muahahaa Pak Long nehhh... cete kawen Pak Long mesti ade sejarahnye sendiri.. adoyaiii..

(Astina nyer page masih dalam mantenance yer)

AYuNG berkata...

hehe...tajuk entry len macam paklong....:D

kakpah berkata...

mana tin kelentang kelentung kat belakang moto tu paklong..

Kunang-Kunang berkata...

Asalamualaikim Paklong,

Semoga kedua mempelai berbahagia ke akhir hayat.

Dah besar anak murid Paklong yer

pak long berkata...

salam buat ayin....
memang best..save bajek

pak long berkata...

salam buat kak aida...
tajuk kena gempaq kak...

pak long berkata...

salam buat bk...
saja bagi saspen jer tu....

pak long berkata...

salam buat cikguiza..
cadangan baik tu...tapi rasanya tak gamak la buat cam tu..maluuuuuuuuuuuu..hehehehe

pak long berkata...

salam buat kartaz...
hahahaha...ko memang klakor....

pak long berkata...

salam buat berto...
kalau ko tawin...jangan luper pada pak long erk..

pak long berkata...

salam buat astina...
doakan moga astina cepat jodoh..

pak long berkata...

salam buat ayung...
saja buat gempaq ..tak der aper pun...ehem-ehem

pak long berkata...

salam buat ayung...
saja buat gempaq ..tak der aper pun...ehem-ehem

pak long berkata...

salam buat ayung...
saja buat gempaq ..tak der aper pun...ehem-ehem

pak long berkata...

salam buat kak pah..
tu la..tanya pengantin..dia senyum jer

pak long berkata...

salam buat kak pah..
tu la..tanya pengantin..dia senyum jer

pak long berkata...

alam buat akak..
haah anak murid dah besor...cikgu dah tua...

Norgadis Labuan berkata...

Salam cikgu,
Ingatkan cikgu nak kawin lagi, terperanjat saya...

Dilla Nur berkata...

hehe...comeinya moto tu...nak wat gak laa...ngee...

iza berkata...

As salam..
Boleh je pak long, time nak sambut annyversari tu, pi la tempah baju pengantin utk pak long dan mak long, buat kenduri sikit2, pastu pak long bawa la mak long naik moto yg dihias khas utk pengantin "lama"

AISHA INANI berkata...

comelnyaa berarak naik nih.
tak payah naik kuda ker aper. heee/

saiful bakhtiar berkata...

salam.menarik klau jadi raja sehari kita abadikan suatu kelainan.dulu kawan sy masa kawin dia wat special gak berarak naik sampan sebab kg dia banjir.saya lak kalau kawin nanti nak beraarak bawak laptop la sbb sy suka surf internet.hehe

Lieynanilaz berkata...

kawen nanti nak buat macam ni boleh?he3...

pak long berkata...

salam lieyna...
waaa...boleh sangat tu....meriah abis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...