Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 17 Mac 2011

Awas Dengan WEB Berikut...

Kes boleh memesongkan aqidah...

Mohon agar pesan ini dapat disebarkan kepada seluruh Saudaramu yang beriman !!!

Waspadalah terhadap website di bawah ini:

1. www.answering-islam.org

2. www.aboutislam.com

3. www.thequran.com

4. www.allahassurance.com

sumber : klik sini


zikir harian.


pesan pak long : mari kita amalkan zikir harian di atas ni.

10 ulasan:

cikgu isza berkata...

yak berani klik.. ngape paklong?

pak long berkata...

salam iza...
cara penyampaian boleh membuatkan kita percaya..

kakpah berkata...

kita ni memang selalu kena berwaspada ek. Ada dulu masuk satu link kat blog kpah. Bila pegi ke sana, semua info tentang kristianiti.. pandai dorang..

Nida berkata...

Salam Pak Long..

Nida nak share satu cerita ni..

Hari tu kami ada menonton cerita dokumentari di tv sini (NZ).. kisah mereka mengembara di Mesir, tiba2 ada bunyi azan... pengembara tu boleh cakap "What the fuck off sound is that"...

Sedih sangat.. sedang orang kafir mengutuk Islam, kita orang Islam asyik bercakaran sesama sendiri.. :(

kulaan berkata...

MasyaALLAH...

Berto berkata...

waspada

pak long berkata...

salam buat kakpah...
kita pun baru ni ada link kat kotak jerit,,,

pak long berkata...

salam buat nida...
terima kasih kongsi info tu....moga kita tidak tergolong dalam insan cam tu..

pak long berkata...

salam kulaan..
mekasih singgah..

pak long berkata...

salam buat berto....
selalu waspada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...