Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 8 Februari 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

KAMI BLOGGER UTAGHA


Aku memang selalu mengikut blog Gadis Kampung Separa Bandar (GKSB). Aku terbaca entri tentang hasrat blogger GKSB ingin mengumpulkan geng blogger utagha. Tu dia gambaq kat bawah tu. Orang yg berusaha gigih untuk mengumpulkan geng blogger utagha. Nak lagi cun joint dalam pesbok.




Aku bagi bukti kukuh yang aku ni memang blogger tinggal sebelah utagha. Tu dia gambaq kat bawah tu. Bukan reka-reka, aku ambik peta lokasi dalam google earth. Memang bukti kukuh tu.

Dengan ini aku secara rasminya menyertai geng blogger utagha. Moga akan memberikan sejuta hikmah.

sapa-sapa blogger geng utagha yang terbaca entri ni jom la join....

untuk keterangan lanjut pi la dekat link bawah ni.

GKSB

pesbook


kata pak long : biaq ghamai kawan jangan ghamai lawan.

12 ulasan:

cik gadis berkata...

wahhh!gua pon blogger utara gk..kedah mari..kahkahkah! :P

pak long berkata...

salam...
bestnyer....idup blogger utara...

azieazah berkata...

Alaaa bestnyer ada geng camni. Bleh la “speaking” utara.

Tingin nyer saya nak join PAKLONG, tapi saya ni dok KL, cuma berasal jer dari Parit Buntaq..

saya ikut dari belakang jer lah nooo?
Kain Pelikat La La La...!

pak long berkata...

salam buat AA..
no hal la ikut dari belakang pun ok jugak...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

makaseh join pak long...

siap ada gambaq GKSB lagi tu...

malu cheq...

hehe

Internet Marketing berkata...

Pak Long Saya Nibong Tebal Boleh jadi geng la

GAMBAR APA NI

pak long berkata...

salam GKSB....
kena la promisi admin blogger uthara, baru glemour..

pak long berkata...

salam IM.....
jom kita joint geng blogger utara

maiyah berkata...

assalam.. wah.. blum lg join mna2.. blogger kl nnti hehe :D

pak long berkata...

salam buat maiyah..
joint jangantak joint...janji bahagia

garfield88_aini berkata...

salam perkenalan...=)

pak long berkata...

salam buat ani...
mekasih singgah....moga ceria selalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...