Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 8 Februari 2011

aku, dia & vintage photo contest.

我想进入这个竞争。我已经知道的条件。不论输或赢。庆祝本次比赛精彩的承诺。
Wa mau masuk ini contest ma. wa sudah paham itu syalat toke kasi . ini gamba wa kasi masuk lawan. menang kalah talak helan. janji wa masuk. kasi lamai ini contest ma.


ini picutre old skol ma.


ini oli punya picture.


此项目被谈论海上和内河捕鱼的爱。光芒队是因为我的钱包。重达九斤
entli kasi stoli ini gamba ma. wa nelayan, itu tangkap ikan laut sama sungai. ini pali a kena wa punya pukat. lia belat 9 kilo setangah lo.

sapa-sapa mau masuk ini contest boleh pi (sini )
atau boleh cali ini oner contest



- wa TAG 3 olang ...







Lia talih hampoi contest : 5 MAC 2011


pak long ciang : 任何喜欢真诚

24 ulasan:

EJA berkata...

wa..suka memancing ker pak long?

pak long berkata...

salam eja...
memang suka pancing ma...eja..jom kita pancing laut dalam ..

sha berkata...

erm, nak join ke tak? nak join ke tak?

tgok la dulu..

good luck, Pak Long. :-)

pak long berkata...

salam buat sha...
al jom la joint...mana tau ada rejeki sha...

Ati Masrif berkata...

salam kenal cikgu,

anak kita pun darjah 4 tahun ini ^__^

takutnya tgk ikan pari tu
best ye pancing laut dlm
teringat masa bujang dulu..hihi

FLW U..

p@kcikLie berkata...

galenti bole menang wooo...lasat memang lasat la paklong , bikin masak apa itu ikan?

gangen awan timon bulih kah angahnya!

pak long berkata...

salam buat ati...
mekasih banyak singgah kat blog kiter....moga terus ceria

pak long berkata...

salam kulaan...
saja sadap ulah gangan...

Mak Su berkata...

eh!!! cantiklah!!! good luck pak long :D

pak long berkata...

salam buat mak su..
mekasih banyak mak su.....moga dimurahkan rejeki

sarah mohamad berkata...

nak join jugak :)

Zura berkata...

good luck pak long...

kamarukom berkata...

tenkiu join ye paklong!
vintage abes ni hahak..
gudlak! ^^

pak long berkata...

salam buat sarah...
jom kita kasi gempaq ini kontest

pak long berkata...

salam buat zura...
mekasih banyak...
buat zura moga ceria selalu

pak long berkata...

salam buat kamarukom...
manyak telima kasih sebab ini oner sudah cek wa punya enteri

harleena berkata...

pak long, bab2 vintage ngan gambar2 utk edit2 ni, tak reti laaa. Tau basic ajer IT ni.... huk2.

Internet Marketing berkata...

JOM PAK LONG MASUK SAYA PUNYA CONTEST BANYAK SYOK OOOO Hadiah tu Boleh bagi kat Bini Sure dia tak lepas ......



Giveaway Pertama

NOOR FATIN berkata...

thanx tag sy pak long. hehe sy ada join dah contest ni. guna blog contest sy :)

pak long berkata...

salam harleena....
tak per syarat leena tau jer yang kita TAG leena.

pak long berkata...

salam IM..
nak masuk la kontest tu..

pak long berkata...

salam fatin...
mekasih banyak..
yg penting fatin tau kita TAG dia..syarat tu

EJA berkata...

haha..masa sekolah rendah dulu.cikgu selalu tentang hobi..eja selalu kata hobi eja mancing..huhu..realitinya pergi memancing pun tak pernah..

pak long berkata...

salam buat eja...
hobi tulis karangan tentang memancing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...