Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 10 Februari 2011

Hadiah Menarik dari blog Mustaffa Baharudin

Blog Pemurah

Jauh berjalan luas pandangan, banyak pengalaman dan murah rezeki. Tepat la peribahasa ni untuk aku. Pi dekat blog azilas. Memang banyak info yang aku dapat. Tapi paling best aku dapat info tentang pemberian hadiah dari blog mustaffabaharudin.


Blog kat bawah ni aku dapat sumber




ni petikan kenyataan tentang simplenya entri

blog Mustaffa Baharudin

BLOG ni memang simple. Sesimple oder roti canai. Buat jer komen dah boleh menang hadiah. Ni baru real nak bagi hadiah. Tak la memeningkan. Aku memang tabik la dengan tuan blog ni.


Jom kita pakat jengok dan komen blog Mustaffa Baharudin, mana tau komen banyak kita boleh menang hadiah misteri.


Kata pak long : senang menang, hati senang.

18 ulasan:

Yus berkata...

thanks for the info...

sarah mohamad berkata...

boleh la nak kome jugak kat blog mustaffa :)

pak long berkata...

salam yus...
terima kasih kembali

pak long berkata...

salam sarah...
jom kita pakat komen...senang menang

kella berkata...

tenang je bila baca entri paklong ni.. :)
salam kenal salam singgah ke sini..

pak long berkata...

salam buat kella..
terima kasih singgah kat sini...

iza berkata...

Salam pak long..
Gud luck...

maiyah berkata...

assalam..

moga berjaya

pak long berkata...

salam buat iza..
terima kasih banyak...

pak long berkata...

salam buat maiyah..
ku doakan moga maiyah terus ceria

missgee berkata...

Tak pernah menang..
hati pun tak senang.. :p
hehehe

pak long berkata...

salam MG...
janji appy dah ler...

tehr berkata...

salam jumaat pak long
apa2 hal pun, jangan menyusahkan yang senang
hehe

|| NaFiRaa || berkata...

hehehe..suka jugak kalo GA yang simple2 nih.. keje nak senang jek!! muehehehe

pak long berkata...

salam ther...
senang dan menyenangkan tu la impian.....

pak long berkata...

salam nafiraa...
jom kita joint peraduan komen tu...

Ati Masrif berkata...

as salam cikgu

maaf lama tak singgah sini
tak sihat pula kita

TQ atas info tu..nak gi sana jugalah

pak long berkata...

salam buat ati...
mendoakan moga ati sihat sejahtera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...