Kengkawan ( المرافقون )

Jumaat, 4 Jun 2010

TAG Paling Susah Aku dapat

Salam satu Malaysia.....

Lama aku tak dapat TAG. Kali ni aku dapat TAG dari sahabat aku ....Tu dia pic dia kat bawah tu..mekasih banyak aku ucapkan pada sahabatku SYAMIL yg sudi TAG aku.
Nak tahu lebih lanjut gi la jenjalan kat blog dia....

http://kauilhamku881204.blogspot.com/




Cara-cara nak jawab TAG berdasarkan undang-undang di bawah.....

Rules :

It's harder than it looks...
Copy to your own notes...
Erase my answers...
Enter yours and tag twenty (20) people...
Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
They have to be real...
Nothing made up...
If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
You cannot use any words twice...
and
You can't use your name for the boy / girl name question...
ok..jadi saya akan menggunakan huruf ‘K’ sepanjang menjawab TAG ini..betul kan??


1. What is your name :

KARIM BIN ISHAK



Tu la nama penuh aku dalam I/C.....


2. A four letter word :
KARI

pekena kari kepala sembilang kaw beb....


3. A boy's name :
KASSIM
bukan kassim selamat bro...


KHAIRUN NAIMAH

ni adalah anak murid aku....kira anak jugak kan...nama dia jer bermula ngan huruf K


5. An occupation :
KAKITANGAN KPM



KPM tu kementerian pendidikan malaysia.....
sempoi tak aku.....


6. A colour :
KUNING LEMBUT


sesuai la kaler ni buat baju melayu tuk raya tahun ni...

7. Something you wear :
KASUT

Ni la kasut aku ngajar PJ....brand mau baik bro...



8. A food :
KETUPAT PALAS

Ketupat ni kalau cicah dengan kari LOKAN.....sedap ni..


9. Something found in the bathroom :
KAIN BASAHAN

Pakai kain basahan.....jangan mandi ehem-ehem...tak elok ma..



10. A place :
KAMPUNG SELINSING, SPG 4 SEMANGGOL, PERAK


11. A reason for being late :
KODEK BLOG SAMPAI PAGI


12. Something u shout :
KUANG…KUANG….KUANG

video
ni la karton paling aku minat.....

13. A movie title :
KAK ROS….PELAKON DALAM UPIN DAN IPIN MOVIE

cun jugak kak ros ni.....



14. Something u drink :
KOPI ‘O’ AIS KAW

pekena ngan roti canai...fuhhh sedap tu yeop...


15. A musical group :
KUMPULAN WALI BAND.


video

cuba teka nama lagu ni......

16. An animal :
KUCING

ni kalau buat pelok dikala tidur sedap ni..hangat suam-suam...


17. A street name :
KAMPUNG SELINSING.

sah lepas ni kampung aku jadi glemour....


18. A type of car :
KERETA SORONG

ni pun orang panggil kereta jugak kan....


Now tag twenty (20) people.

aku nak tag 200,000 orang untuk jawab tag ni...opp maap pengikut aku tak sampai banyak tu..jadi aku nak tag semua pengikut aku....aku tak paksa jawab....tapi aku memenuhi syarat asas TAG ni...tapi kata orang kalau dah berutang kena la langsaikan...jangan bagi along gi simbah cat kat blog korang..hehehehe


Kata tukang buat TAG : Jawab la TAG ni demi kemajuan sukan negara...hehehe

26 ulasan:

azieazah berkata...

Salam PakLong KARIM..

best nyer taq niiii....

pak long berkata...

salam buat azie...
mekasih banyak singgah...nak belanja azie kopi O kaw....

Qaseh berkata...

salam pak long...
ganas tu nk simbah cat kat blog....
hehehe...

pak long berkata...

salam...
gua pak long bukan along...lom ganaz lagi tu...hehehehe

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum, Paklong, soklan no 5 tu paling cool...sayaang anak murid pada Paklong yee..Alhamdulillah..

helena's berkata...

alamak kite simbah cat ke kalu tak buat?naya nih paklong..hahaha

|| NaFiRaa || berkata...

salam pak long..
saya memang suka tgk pak long jawab tag.. kreatip sekali~

AISHA SAAD berkata...

alamkk!!

laaa, pak long dok dekt2 umahh atok kita laa. eh betol ke??

newayy, rpt eh ng student2.
goodd!

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

Pak karim... pak karim.. oooo pak karim... hahahahha...

pak long berkata...

salam buat lipislady...
kiter punya konsep..mesra pelanggan..heheheeh

pak long berkata...

salam buat cik hel..
kalau dah kena TAG..kena la jawab dengan hati terbuka....jawab jangan tak jawab..

pak long berkata...

salam buat nafiraa...
kita cuma nak lunaskan utang ngan org yg tag kiter jer..

pak long berkata...

salam buat aisha..
yer ker....story la cikit tentang tempat atok tu...

pak long berkata...

salam buat laydee...
sempoi kan nama kiter...

Norgadis Labuan berkata...

Salam cikgu,
Saya pun kena tag ni, tapi belum buat lagi, kira hutanglah tu huhuhu...

Misz berkata...

salam pak long...
paklong kalo nak simbah cat...simbah kaler biru muda tau...hehhehehe

pak long berkata...

salam buat nor..
kite sama-sama ada utang...nanti kita sama-sama bayor....

pak long berkata...

salam buat misz...
mak aiii..siap buking cat lagi tu..jaga-jaga....cat biru muda akan datang pada blog misz....

En iLham berkata...

salam pak long
wah, tahniah.akhirnya buat jugak tag sy
hehe
kagum2
kalau gitu sy dengan baik hati bagi 101% markah la kat pak long
hehe
tahniah2
semoga lebih berjaya buat tag di masa hadapan

p/s : ni yang semangat nak tag paklong lagi ni next time.haha

NURA berkata...

salam sobat
duh bikin pingin makannya tuh,,
enak dan lezat pasti,,
trims kunjungannya ke S.A dan follownya
saya sudah follow balik
tapi bisanya yg tidak pakai foto
dengan nama Hanura damayanti
ada dibelakang follower ini.
salam kenal juga.

pak long berkata...

salam buat en ilham...
mekasih banyak tag pak long...
lain kali tag lagi erk..
mekasih daun keladi..

pak long berkata...

salam buat nura..
mekasih ya...muga sukses selalu

Kak Aidah berkata...

Salam Pak LOng,

Ingatkan org belah pantai timur je yg suka ketupat daun palas rupanya org utara pun suka gak

pak long berkata...

salam buat kak aidah...
ketupat palas ni wajib kak kalau ditempat saya...

SyimaSyaz berkata...

mesti cikgu yang disayangi kat sekolah kan....suke nyeeee

pak long berkata...

salam buat syima...
Calon guru paling glemour..klassssss kan haku..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...