Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 5 Jun 2010

TAG 5 X 10


Salam buat semua....
TAG datang lagi...amboi kerap aku kena TAG. Akan aku usahakan untuk menjawab TAG ni.Terima kasih buat Nor sebab TAG aku. Orang SABAH bah...jadi aku jawab la tag ni..

Soalan yang diberikan ialah :



1. 10 fakta tentang aku
aku seorang guru.

aku dah kawin....

aku seorang pesawah...

aku seorang nelayan...

aku orang BANJAR....

peminat basikal...

pengemar NASIK KANDAQ..

jurufoto sekolah....

Jurulatih Takraw Kelompok 6....

minat sukan lumba moto...




2. 10 perkara menakutkan aku
video





3. 10 perkataan yg selalu aku sebut
video


aku bagi 7 jer sebab kertas tak cukup...




5. 10 “pertama kali” dalam hidup aku

1. lahir kedunia.
2. Dapat anugerah cemerlang
3. mendapat cahaya mata pertama
4. gaji pertama setelah bergelar guru
5. malam pertama ..ehem-ehem..
6. akad nikah
7. lulus lesen kereta-moto
8. aku malas la nak jawab..banyak sangat..



8. 7 ahli yg terpilih tuk menjawab soalan TAG ni ialah


http://casablander.blogspot.com/

http://www.kauilhamku881204.blogspot.com/

http://mimz77.blogspot.com/

http://azieazah-aa.blogspot.com/

http://ceracapqasturi.blogspot.com/

http://lipislady.blogspot.com/


pesanan penaja : kepada insan yang aku TAG..kalau terbaca tolong jawab...tak buat entri pun tak apa..jawab dalam hati pun dah cukup...

10 ulasan:

fa10 berkata...

pak long org banjar perak ye?
selamat bercuti cikgu...

pak long berkata...

salam buat Fa10...
haah org banjar PERAK...
mekasih banyak...
sana cuti jugak ker..?

Norgadis Labuan berkata...

Salam.
Tahniah kerana dapat menyelesaikan tag ini. Kan betul kata Nor, cikgu klu jawab tag memang best. Nampaknya bolehlah Nor bagi tag kat cikgu lagi...

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Oh Thank You Pak Long sebab menyertakan saya di dlm tag ini.. sgt menarik nampaknya soalan2 ini... akan saya jawab esok atau lusa ya! Thaks again.

pak long berkata...

salam buat nor...
mekasih banyak cek TAG kiter...
moga dapat TAG lagi dari Nor..

pak long berkata...

Salam buat miss mirror...
jawab jangan tak jawab...mekasih banyak singgah kat umah kiter..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

salam pak long...

selamat menjawab tag =)

pak long berkata...

salam buat gadis...
lama tak dengaq habaq org sana...

Qaseh berkata...

bace dr mole...scroll sampai bawah....huuhu.....nama cheq naik pak long.....kukik kukik...

pak long berkata...

salam buat Qaseh...
yes..anda dalam senarai TAG...ada masa tolong jawab no....jangan ambik ati...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...