Kengkawan ( المرافقون )

Isnin, 31 Mei 2010

Berita Gumbira

Lama aku tak apdit blog aku. Memang kekangan masa yang cukup membataskan aku untuk berblog. Namun hari ini aku dikejutkan dengan satu bungkusan yang dihantar oleh posmen ke rumah aku.

Penerimaan bungkusan tu waktu pagi. Biasa la time tu aku keja. Jadi mem aku la yang terima hadiah tu. Pulang dari sekolah aku tengok bungkusan besaq kat atas meja ruang tamu.

Aku dengan rasa terujanya membuka hadiah tu. Dalam hati aku dah mengagak tentu hadiah giveaway ni. Tapi aku tak tau macamana rupa hadiah tersebut.

Jeng..jeng..jeng ..fuhhh mak aii...sempoinya dan berharganya hadiah ni. Tungku letrik ala-ala bantai kecik. Seronok la aku bertungku...hangat suam-suam kuku.




. Jadi aku ucapkan berbanyak terima kasih pada tuan blog ni...
terima kasih buat ECHA...


Akhir Kalam : Aku berdoa buat Echa sekeluarga moga dimurahkan rejeki.

32 ulasan:

n@m@n berkata...

sudah lama tak apdit..banyak kertas kena tanda ke?hehe

pak long berkata...

salam...
baru abih tanda kertas...pening mutar pala kawey..

Norgadis Labuan berkata...

Salam cikgu.
Tahniah dapat hadiah giveaway...
Rajin mencuba... akhirnya membawa kejayaan...

missgee berkata...

Wah..
pak Long..
Bertuahnya... :)

annie berkata...

bertuah nya insan yg dipanggil PAK LONG CIKGU..

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Hmmm ... lama juga kita tak jumpa. Untung juga td dtg semasa Kak G tgh nonton NYY game baru start ... lari sekejap ni. Hehe.
Enjoy hadiah yg diterima. :)
Bila berkelapangan, singgah2 le lg ya.

Echa berkata...

alhamdulillah.. dah sampai yeee.. nanti kena rajin rajin tungku hehehehhe...

pak long berkata...

salam buat nor..
tu la....rajin cuba akan ada masa berjaya....

pak long berkata...

salam buat missgee..
syukur rejeki kali ni...

pak long berkata...

salam buat ani..
mekasih banyak..bertuah yang berbuah hasil..hehehe

pak long berkata...

salam buat kak G..
mekasih banyak singgah..

pak long berkata...

salam buat echa...
mekasih banyak....nanti kalau ada konteks nak masuk lagi...

|| NaFiRaa || berkata...

salam..
tahniah pak long.. best x guna tungku tuh??? ingat nak beli 1 la..hahahaha

helena's berkata...

eh camane tu tungke letrik paklong?tak penah dengar..huhu

Mak Su berkata...

tungku pakai bateri ek ? untuk orang dalam pantang

saya stujus bab nama tu....

Chik Na berkata...

la..tungku rupanya..masa mula tgk gambar ingatkan bantal kecik.. comel je tungku moden ni yer

blueCITY® berkata...

salam,

amboi asyik dapat hadiah je ya
rezeki kan....

Kunang-Kunang berkata...

Salam Cikgu,

Wah best dapat tungku letrik. Kalau dinamakan hadiah, apa pun kita sukakan. Sapa tak suka tanda orang ingat pada kita.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

wahhh.

paklonggg bahagi dua la adiah tu :P

Aida Ali berkata...

Salam Pak Long. Tungku tu bolehlah share dengan Mak Long. Jangan berebut sudahlah

azieazah berkata...

Best tu dapat tungku tu. Mudah guna. Kalu kembung perut, leh tuam kat perut.

Saya pun ada jenis camni, kalu musim hujan, gunakan memang best..

pak long berkata...

salam buat nafira...
memang best tungku tu...beli la..tak rugi..

pak long berkata...

salam buat cik hel...
fuhhh best tungku ni..cas kat letrik..panas kita tungku la tempat sesuai....memang sesuai uuuuu

pak long berkata...

salam buat mak su..
haah pakai betri...sama jer rasa cam tungku org-org lama..klasssssss mak su tau..

pak long berkata...

salam buat chik na..
memang cinoni tungku ni.ni first time nengok menda ni...

pak long berkata...

salam buat cik biru...
nak jadi rejeki...syukran..nandri..

pak long berkata...

salam buat kak ani..
memang la suka kalau dapat adiah..senyum sokmo...hehehehe

pak long berkata...

salam buat miss lolly..
nanti kite potostat tungku tu...pastu kita sent kat miss...
maap aaaa gurau jer..

pak long berkata...

salam buat kak aida...
haah kiter kongsi...kejap kau tungku aku..kejap aku tungku kau..bahagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pak long berkata...

salam buat azie...
memang betui kata kau azie...sedap kalau tungku kat kawasan yg lengoh..

Tanpa Nama berkata...

Simpler and easier just links london various facets of being married the ought links london jewellery to be obtained and tradition recently indicated links of london sale actually divided regarding the bride's family, links of london silver the groom's family, as well as the groom himself. discount links of london Over are the days where the bride's parents insures links of london ring uk every single thing make a list of to links of london friendship bracelets sale perfect detail. For a short period, tradition had shifted this obligation to qualify for the links sweetie bracelet three parties soon discussed the following., a response, links of london earrings as well as ever-popular brunch. Experience entered production although there required to links of london necklaces sale twelve inches into your market by the grooms telephone and therefore bridal individual.

Tanpa Nama berkata...

The reward is you can easily mark your progress by doing a established number of reps and observing your pounds boost every couple of weeks.


Look at my web-site: Get the facts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...