Kengkawan ( المرافقون )

Isnin, 12 April 2010

Tak kenal maka tak cintan

Adussss…memang penat dan mengantuk…ni semua pasal benda kat atas tu. Aku rasa korang mesti tahu kan benda tu. Sempena entri penat dan mengantuk aku nak suruh korang agak apa kegunaan benda tu....

Ok la..aku penat dan mengantuk. Korang teka la benda tu....esok aku buat kupasan mengenai benda tu. Aku nak tido dulu...

Buat kengkawan dan tetamu blog aku...aku ucapkan terima kasih kerana sudi singgah kat sini...

18 ulasan:

n@m@n berkata...

mesin bancuh kopi ke pak long?hehe

pak long berkata...

salam buat naman...
kalu demo nak tahu...kena tunggu ent3 esok...tungguuuuuuuuuu

annie berkata...

mesin pencuci buah pinggang?? isshhh, mengarut !! mesti salah!! ntahlah. Apa ya?

pak long berkata...

salam buat annie...
mesin buah pinggang lagi besaq...ni kecik jer...nak tahu..tungguuuuuuuu

cikgu isza berkata...

yang tau itu mesin.. hahahaha :D

n@m@n berkata...

berehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aus MeLankoLik berkata...

ape tu pak long , macam comel , hahahak

naz berkata...

erkk filter air?

Azrai Ahmad Zamri berkata...

salam ziarah..
sekali teng0k cam mesin perubatan jew..tapi tak tahu plk pe dia..huhu..tunGgu esok laa

AISHA SAAD berkata...

errrr...
macam mesin yang related dengan air...
nth!!

maiyah berkata...

mesin timbang budak ke ngeh ngeh

Wanita Mutalib berkata...

printer ye pak long?



erk :p

Azuan berkata...

ape ke menda mesin tue

MAMASYAZA berkata...

macam mesin nebuliser je...betul tak..???

Chik Na berkata...

tak tau..tapi ni macam mesin alat alat perubatan je..ape yea pak long?

|| NaFiRaa || berkata...

salam pak long~
tu bukan ke pam susu yang pakai letrik punye..muehehehe.. belasah jek..kekeekke

Nida berkata...

nak kena teka ye...

macam mesin nebuliser je... (kalau tepat dapat hadiah tak..hehe)

::SizuKa:: berkata...

mesin ke? bekas tong air kot...haha...tatau la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...