Kengkawan ( المرافقون )

Jumaat, 9 April 2010

‘Kontez Dialog Kelakar’ Blog Fitrihadi

Aku jenjalan kat blog pujaan aku iaitu blog cik Dahlia. Aku jumpak la kontest ni. Jadi aku nak la joint kontest sempoi campur kelakar.....

Aku sedut gambaq kat blog Fitrihadi iaitu penaja kontest ni dan aku buat la dialog kelakor. Inilah dialog yang aku pertaruhkan......



Pesan Tok Gurau: Angkat tayar depan "willi", angkat tayar belakang "wikang"
Angkat Tayar depan-belakang "wigol"- gol tu mati la bro...


12 ulasan:

n@m@n berkata...

jenguk2 blog pujaan kawe pulak ni..hehe

nok masuk etek lah

pak long berkata...

salam buat naman...
jom kita buat gegey kat blog tu....idup gu kawey....

FITRIHADI berkata...

thanks join..dah update kat list peserta :)

AISHA SAAD berkata...

lawak jugak!!

hopefully leh menang...
nak join tapi.. hehe, takde idea nak buat lawak.. hekhek!

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Seronok betul nampaknya :)
Arini & semalam Kak G bz sgt .. so jgn ambil ati ye!

pak long berkata...

salam buat fitri...
yahoooo..penaja dah listkan kat bursa utama...mekasihhhhhhh fitri

pak long berkata...

salam buat aisha...
ala ko belasah jer....janji bahagia..hehehehe

pak long berkata...

walaikumsalam buat kak G...
patut la lama tak mai umah kita...tak pa la kak...senang-senang jengok la umah kita...mog akak terus dirahmati ALLAH..

annie berkata...

gollll.....1-0 (n9 gak yg juara) hehehe

pak long berkata...

salam...
hobin jang hobin....

::SizuKa:: berkata...

salam..

haha...lawak la...willi, wikang...wigol...hohoho~

pak long berkata...

salam buat sizuka...
tu kalau habaq kat mat rempit sah gelak besaq depa tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...