Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 10 April 2010

"friendship forever_zati contest"

Aku dengan ini memberanikan diri menyertai kontest ini. Kontets berkaitan gambar kenangan dengan my best pren....

Syarat2nya :-

1)) just be my follower(http://zati2810.blogspot.com/) , (+) my blog in your bloglist

(sudah jadi pengikut blog ni)

& (+) my link at your sidebar...

telah dilaksanakan

2)) buatkan satu entry btajuk "friendship forever_zati contest"

(yang anda baca ni la ent3nya)

3)) just upload :-

b) pic anda bersama dgn kwn2 baik anda(pic yg paling menarik/ok/cun)

(ni la gambar yang jadi pertaruhan)

4)) ceritakn perihal anda & kwn2 baik anda:-

kesemua kengkawan ni time aku kursus OUM 14 minggu Pra Ijazah kat Maktab perguruan Ipoh, pada tahun 2007.


b) ceritakan apa yg anda suka mengenai kwn2 baik anda(keistimewaan,kebaikan/sikap)

aku sukakan mereka kerana mereka terlalu baik dalam membantu kerja kursus, spoting dalam perbincangan, semua guru yg berpenglaman. Jadi aku dapat menimba pengalaman tu dijadikan ilmu untuk masa depan.


c) ceritakan serba sikit peristiwa yg anda xdpt dilupakn sepanjang persahabatan anda(lucu/hepi/sedih/gila2/dll)

Paling best ngan kawan aku bersama laptop tu. Kami tinggal sebilik sepanjang 14 minggu. Seorang ustaz yang cukup spoting. Berasal dari Bota ,Perak...ater nasib baik tak kener matey, kener matey, butey...ko sentiasa aku kenang sepanjang hayat. magge kiter sudah kembang...hehehe


Tarikh penyertaan bermula 21/03/2010-29/04/2010

Jom meriahkan kontest ni...layari blog

NURUL IZZATI ISMAIL


9 ulasan:

kakpah berkata...

Salam pagi. Semuga pagi membawa berkat dan ceria-cerialah paklong sekeluarga.

Good luck.

maiyah berkata...

moga berjaya..

blueCITY® berkata...

salam,

suka no ya masuk kontest2
menang dapat apa ni
leh belanja ekekek..

good luck

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

gud luck pak l0ng :)

pak long berkata...

salam buat kak pah...
mekasih banyak...moga akak juga terus dimurahkan rejeki .....

pak long berkata...

salam buat maiyah...
terima kasih sahabatku...kenang daku dalam doamu...

pak long berkata...

salam buat cik biru..
ok no hal...kalau menang ni...kita nak ajak makan angin kat bukit merah lake town....

pak long berkata...

salam buat miss lolly...
mekasih banyak buat miss lolly...moga miss terus ceria dan bahagia..

zati berkata...

salam kenal =)

thanks cz join contest zati

sori lambat terjah

harap bsbr mnunggu keptusannyer ye

kesulitan amat dikesali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...