Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 13 April 2010

CONTEST LELAKI MISTERI



1. Kenal lelaki kat gambar diatas ini

Lelaki ini mengunakan nama penamaya :E_QroMi..

Nama macam ala-ala Morroko pun ada...ala-ala Jepun pun ada.

Merupakan pengikut blog Nureen yang ke 94.

Bila diselidik beliau tidak ada link blog. Hajat nak jugak jadi pengikutnya.

Kat bawah ni adalah dalil-dalilnya....



Jom meriahkan kontest ni...
untuk keterangan lanjut layari

TARIKH TUTUP: 15-APRIL-2010

20 ulasan:

DALILA MISMAN berkata...

hebatlah pak long..ari tu kite dah tengok gak contest ni..tapi,manalah kenal pakwe tu kan..huhuhu

Apapun good luck pak long :)

pak long berkata...

salam buat dalila..
jenoh jugak merenung mamat tu baru perasan...naik berpinau mater...

POSH76 berkata...

rajin yer masuk contest....good luck mana tau rezeki...hehe

blueCITY® berkata...

salam paklong,
masuk jangan tak masuk
heheheh..

kalau dah rezeki tak kemana kan
adios!!

pak long berkata...

salam buat posh76..
haah kan..kalau ada rejeki dan meriah cary...

♥cybermummy♥ berkata...

rajin benar pak long masuk contest atau saya yang malas . huhuhu
Walau apa pun , saya doakan pak long menang ..ngeeeee

pak long berkata...

salam buat cik biru..
yesssssss....kalau ada rejeki tak kemana....

pak long berkata...

salam buat mummy...
saja nak meriahkan kengkawan punya contest...

siti nurkhijah berkata...

salam...
tq sudi join contest ni..
best la n3 paklong ni lain dari yang lain...
good luck yer..

helena's berkata...

seberapa misterikah beliau?

Mak Su berkata...

alamak, sohih saya tak tahu

maiyah berkata...

moga berjaya.. mcm pernah ku lihat tp dimana ya ermmmm

Nazatul shima berkata...

aduh..glamer la laki ni pasni..hehee..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Warghhh :)


c0ntest p0mpuan mistery Xda ke paklong ?

pak long berkata...

salam buat siti...
yeeeeee haaa...penaja dah terjah ent3 kontest ni....mekasih banyak..
NANDRI medam...

pak long berkata...

salam buat cik hel..
tak la misteri sangat...misteri lagi che hel....ko memang misteri...

pak long berkata...

salam buat mak su...
aikkk mak su terkezut...stedy la mak su...

pak long berkata...

salam buat maiyah...
adusss...ko biasa melihat jejaka itu ya..tetapi..bulu keningmu tetapppp jadi pojaan atiku..

pak long berkata...

salam buat shima...
haah kan shima....tapi dia cam tak der blog jer...hehehehe

pak long berkata...

salam buat misslolly...
harap miss lolly la buat gadis paling misteri.....harus miss terus meletop ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...