Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 9 Mac 2010

“kalau” bersama pak long

video

1. Apakah keadaan emosi anda ”kalau” terdengar suara macam ni...?




video

2. Apakah perasaan anda semasa diatas pelamin ”kalau” terdengar bunyi macam ni...?




video

3. Apakah yang anda akan lakukan ”kalau” terdengar bunyi macam ni...?


Jawab la persoalan tu dalam kotak komen hamba.....

12 ulasan:

fa10 berkata...

no 1... takut, terigat2 mata bercucuk garfu

no 2... rasa unia ini ana yg punya, nak bersanding sekali lagi weh


no 3... ke tepi, ke tepi

♥cybermummy♥ berkata...

yang pertama macam nak lempang je org tua tak sedar diri tu tapi tak leh dosa wooo ..

yang kedua teringat masa saya duduk atas pelamin 10 tahun lalu dan waktu suami jalan laju2 sewaktu berarak dengan kumpulan kompang dan naik tercabut kasut tumit tinggi saya kerana dek tarikan suami adesss!!


yang last pulak buat saya nak jenguk -jenguk kan kepala kat tingkap sebab jalan depan rumah saya ni memang jalan laluan ambulance ke hospital sebab hospital tu dekat bebenar ngan rumah saya ,
nak jalan pi sana pun boleh . huhuu

Adess!! panjang nya komen saya :p

pak long berkata...

salam buat fa10...
mekasih banyak atas jawapan mantap ni....kita tabik ngan fa10...

pak long berkata...

salam baut mummy....
fulamak....pak long seronok baca jawapan mummy...memang klas la jawapan ikhlas ni....mekasih banyak buat mummy..

Armyrule berkata...

First...teringat citer kassim selamat dan abg kassim poon poon

Second...terus tanya mak, bila saya boleh kahwin...hahaha

Third...Buat cool jer, klu buat gelabah nanti jd suspek utama

sekian laporan dr saya...huhuhu

pak long berkata...

salam buat armyrule....
jawapan kedua tu yang paling paling best....kawin jang jangan tak kawin...ko memang sempoi..

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

1, dah xde makna nya lg.. huhuhu... mata ku dah buta. ahahah... bg cni mata awk, ganti blk.

2, kalau dgr bunyi ni tgh dok atas pelamin.. hmmm... mgeletar sbadan. rasa mcm nak.... *laydee_n angkat kain, lari!!!* ahahah... lari g mn?? biar la RAHSIA. u know i know jer laa... ishh.. tsengih2 la plak..

3, tutup telinga!! cos saya fobia dgr bunyi ni. ada kenangan sedih.. :(

pak long berkata...

salam buat layDee N....
jawapan yang diberikan cukup memuaskan hati juri...bila baca jawapan laydee N..tersenyum...memang best la ko laydee N...idup laydee N...

Syima Boyd berkata...

1. alaa kasimmm...mesti tergelak punye..hehe

2. erkk...TAK SABARRR!!!! sabar syima, sebelum hujung thn ni insyallah..

3. kalau kat office mesti bangun n tgk tingkap n kecoh 'kat mane wooii..kat mane wooii'...

pak long berkata...

salam buat syima...
memang tersenyum sendiri bila baca jawapan syima....ko memang kelaka la..
tapi jawapan no 2....memang teruja mendengarnya....darah tengah manis la cik syima ni...

helena's berkata...

paklong..saya tak berani nak play..sebab takut kualer antu..bukan leh caye..hehehe

takottt!dah banyak kali terkena..

pak long berkata...

salam buat cik hel...
kali ni soalan serius...hehehehe
tak nak kenakan cik hel lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...