Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 9 Mac 2010

I love london contest

Aku dah lama tak joint contest. Rasanya contest ni paling memikat hati. Dapat hadiah istimewa dari London...klas gitu. Untuk menyertai contest ini aku perlu menjawab soalan berikut :

“Kenapa saya suka menulis blog?”

Aku suka menulis blog kerana......

1. Salah satu wadah paling sesuai untuk aku meluahkan idea dan pengalaman sesuai dengan tajuk blog aku.

2. Blog merupakan sebahagian dari rumah aku untuk bersantai.

3. Menjelajah segala ilmu dan memperolehi HIKMAH dari kengkawan bloggers yang bijak IT.

Inilah wajah ceria seorang pemilik blog. Aku kalau masa menulis blog memang sah gembira dan idea datang mencurah-curah. Maklum la kan aku guru Bahasa Melayu.

Deadline/ tarikh tamat

24th MARCH 2010

Kalau ada sesiapa yang ingin menyertai contest ni... sila layari blog

http://heyanakjawa.blogspot.com/2010/01/i-love-london-contest.html

32 ulasan:

Fina Fento berkata...

assalamualaikum pak long..
nak join jugak :P tengah ada idea ni..hehe

~ ReD ~ berkata...

kalau menang, kira dpt hadiah contest sekali la ngan bday.. hehe

Nida berkata...

Salam Pak Long..

Sungguh tenang wajah cikgu BM tu.. untung murid2 yang dapat cikgu tu, namapak penyayang gitu..

Good luck ye Pak Long

Nazatul shima berkata...

klo gembira, nape tak senyum pon pak long?peace aje?hehee..

kakpah berkata...

paklong, peace!!!!

joijoi80 berkata...

paklong.. ceria ke serius giler tgk wajah paklong... hehhehe

pak long berkata...

walaikumsalam Fina...
ok fina..jom kita meriahkan contest ni....adiah memang best..

pak long berkata...

salam buat sik Red...
betul tu...kalau menang...akan aku hebohkan satu dunia...hehehehe

pak long berkata...

salam buat nida....
tenang jangan tak tenang....mekasih banyak buat nida...tak nak joint ker kontest ni...?

pak long berkata...

salam buat shima...
tak leh senyum..tu kira tengah kenyang makan t/hari...pis tu kira gumbira la kan..hehehe..tq buat shima

pak long berkata...

salam buat kak pah...
pis kacang pis....pis spesel buat kak pah...tak dapek den nolong...hehehehe

pak long berkata...

salam joijoi80...
tu la wajah guru BM merangkap guru disiplin..huhuhuhu...

|| NaFiRaa || berkata...

good luck pak long..:)

pak long berkata...

salam buat nafiraa..
mekasih banyak....appy selalu hendaknya

cikgu isza berkata...

bagi can kat paklonglah..(sebenarnya nak masuklah tu)
=)

pak long berkata...

salam buat cikgu isza...
waaa....ini cikgu mayak baik ati ma...kasi gua laluan mudah mau menang....nanti kalau menang itu adiah....wa anta email sama cikgu...jangan marah aaa gurau jer..

* mEsSy * berkata...

SALAM..
best of luck yer pak long..

>_<

pak long berkata...

salam buat messy...
mekasih banyak buat messy...tak nak buat kontest ker..?

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

pak looonnggggg, kalau dpt hadiah... kta share2 ek.. ahahahha...

syikinshuhaimi berkata...

salam pak long
rajin pak long update blog...
klau ayah saya cmni kan bes..hihi

pak long berkata...

salam baut laydeeN.
ok no hal...boleh kongsi adiah spesel tu...pada laydeeN kiter bagi pic Love baikkk punyer..

pak long berkata...

salam buat syikin...
saja suka update blog..sebab manjang on9....nak tingkatkan trafik..hehehehe..kan masyuk...buat syikin mekasih banyak singgah kat blog yang tak seberapa ni..

rathiqah azmira rosli berkata...

salam paklong


gud lak gud lak


:)

pak long berkata...

salam buat azmira..
mekasih banyak...moga azmira terus ceria n appy selalu

Mak Su berkata...

selamat berjaya buat pak long

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
:) Hmmmm ... ala Dik oi, wajah di gambar kelihatannya tak sekata dgn kegembiraan yg dilukiskan la ... :) ke ini saja berlagak Macho? ... hehe.

pak long berkata...

salam buat maksu..
mekasih banyak buat maksu..lama tak jengok blog maksu...

pak long berkata...

salam buat kak G....
yer ker....tu la akak nak tahu wajah cikgu disiplin...hehehe..

niny berkata...

assalamualaikum pak long! :)

saya sudah baca entri ni. ringkas dan padat. almaklumlah, cikgu BM ye.

kita tgk rezeki siapa yang menang kali ini okay :)

good luck pak long :)

pak long berkata...

salam buat niny...
yeeee...haaaaaaa..penaja dah terjah...mekasih banyak...mintak la menang..

helena's berkata...

saya vote paklong!!hehehe

pak long berkata...

salam buat cik hel...
AF undi pak long....undi cik hel jangan tak undi...caya la cik hel..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...