Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 24 Februari 2010

Seninya blog-blog ni

petang yang nyaman... aku on9.....terus bukak blog....aku jenjalan kat blog yang ada kat maya ni....aku selusuri blog yang pernah singgah kat blog aku....aku hanya sempat kumpul sebanyak ni jer.....aku ambik "TAJUK" blog yang jadi identiti untuk blog-blog tersebut...fuhhh memang seni semuanya...ada gaya tersendiri...aku tabik la.....ni aku senaraikan "TAJUK" blog yang sempat aku ambik.....







































ni baru siri 1...nanti siri seterusnya aku akan jenjalan dan kutip lagi identiti blog yang aku masuk...kepada semua "TAJUK" blog yang aku ambik ni....aku mintak halalkan...mekasih banyak pada semua blog yang tesenarai...wa caya lu semua...

38 ulasan:

annie berkata...

Salam Paklong, t/kasih sudi memasukkan blog saya dalam senarai, blog pak long pun apa kurangnya, seni juga dengan pantun menyambut tetamu tu..

helena's berkata...

ehh saya pon ada..hehe time kasih ye paklong.jasa kamu cikhel hargai..

nanti bleh belanje air suam.haha!

paklong.sabtu nih takmo join gathering??

pak long berkata...

salam buat annie...
mekasih banyak singgah....moga ceria selalu....

pak long berkata...

salam cik hel...
sedap air suam..jaga suara...hehehehe

applesakura berkata...

sume cantek!!! hehehehe
sukew tengok blog2 org yg cantik hehe

~ ReD ~ berkata...

yer...saya halalkan..hheehe

thanx ya pak long;) bangga sekejap masuk dlm ur list..heheheeh

syahbandar87 berkata...

hehe..macam2 ada kan..kreatif pulak tu..ada jgk rakan blog sy yg saudari paparkan tu

salam ziarah..dan salam persahabatan dari saya..

n@m@n berkata...

rajinnya pak long..hoho

blog kawe jugak xdok seni..huhu

pelangi_pink ツ berkata...

Wahhhhh... wahhh...
Wahahaha..
Header blog gue ada dalam list lah...
Nombor... nombor bape ekh???
(^_^)

Halal lah pak long sifu~~~ ;)
Thnx!!
Jenguk lah selalu..

pak long berkata...

salam buat applesakura...
nanti nak ziarah blog cik applesakura....mekasih banyak singgah....

pak long berkata...

salam buat cik red...
kita tetap jengok blog cik red....cun gitu...

pak long berkata...

salam syahbandar87...
salam persahabatan jugak...mekasih banyak singgah blog pak long..

pak long berkata...

salam buat naman..
jangan cakap cam tu...blog naman pun seni jugak....tunggu siri terjah ke 2...

pak long berkata...

salam buat pelangi pink..
kiter memang selalu singgah kat blog pelangi.nak nengok cerianya warna pelangi...

Mama Tanjong berkata...

salam.
Bangga saya tengok kekreatifan bloggers nih..harap semuanya kreatif menulis yang berinformasi untuk dikongsi

cikgu isza berkata...

Oooo.. tersenarai sekali.. trima kasih.. blog paklong apa kurangnya.. BICARA KEHIDUPAN.. makna yang mendalam.. yang lebih menarik, siap ada pantun :)

Kunang-Kunang berkata...

Salam cikgu,

Wah hepi akak, blog akak pun masuk senarai cikgu. Terima kasih.

pak long berkata...

salam buat mama tanjung...
begitulah yang diharapkan....moga setiap yang dihidangkan akan memberikan sesuatu...buat mama tanjung.mekasih banyak singgah kat blog pak long...

pak long berkata...

salam buat cikgu isza..
pantun tu sebab cikgu BM..kena ada identiti bahasa...hehehehe

pak long berkata...

salam buat akak..
mekasih banyak jugak buat akak kerana selalu singgah pada blog kiter...mekasih daun keladi..

iBu...gUru berkata...

salam pak long

isk3x........ tq. cikgu kh
pun termasuk gak ka.

mamaaerish : berkata...

slm pak long.... hik3... x sangka msk senarai.... sgt2 bsr hati yg kecik nih... TQ... (",)

maiyah berkata...

nguahh nguahh sy pun ada ke.. :$

pak long berkata...

salam buat ibu guru...
cikgu KH lagi seni tau....mana tau boleh tolong buat baju free...hehehehe

pak long berkata...

salam buat mama...
pak long minat ngan slogan tu...seni dan antik tau...

pak long berkata...

salam buat maiyah...
selalu-selalu la singgah kat stesen pak long ni erk....

azieazah berkata...

Blog saya sangat simple jerrr... sbb “nothing special...”

Echa berkata...

tq paklong sbb sudi tempek header blog saya yg tak seberapa tu... hehehehehe.... blog paklong ni pun penuh seni jugak.... :) thanks...

DaHLia berkata...

wahhh... ai pun ader...
banggasnya...hehehe
btw, rajin sungguh paklong mem"printscreen" header2 blog kita semua kan kawan2 :)

pak long berkata...

salam buat azie.....
simple tapi terserlah unsur seninya...caya la...

pak long berkata...

salam buat echa....
mekasih banyak buat echa...apapun buat echa appy selalu...

pak long berkata...

salam buat dahlia...
kita minat ngan header dahlia..cun sangat..

Syima Boyd berkata...

eh eh...terima kasih pak long...
=)

pak long berkata...

salam buat syima...
mekasih singgah blog pak long.....teringin nak makan coklet kat header tu...hehehehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam...
Blog saya pun ada rupanya, terima kasih, saya amat menghargainya...

pak long berkata...

salam buat nor...
suka dengan cara nor hias blog....kiter tak pandai....jadi blog kusam jer...

::SizuKa:: berkata...

salam pak long..

eh eh..blog sizuka pun ada..waa..terharu!

thanks pak long

banyaknya pak long upload dalam entry ni..macam mana pak long buat erk?

pak long berkata...

salam buat sizuka...
pak long memang minat blog sizuka...cun gitu..
pak long printscrin dan edit dalam photoshop..pastu upload la kat entri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...