Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 4 Februari 2010

Sem baru dah bermula


Sem 2010 aku dah bermula...maknanya asimen pun dah menyentuh jiwa....ni sebahagian dari keja yang perlu aku bereskan....aku buat grafik kulit dulu....untuk mendapatkan data aku sedang bodek en. google...berpinau juga mata melihatkan tajuk yang diberikan....seni kraftradisional ni memang seronok tapi bahan kajian memerlukan kesabaran untuk memperolehi.....kalau yang muder study org kata "mahasiswa"...kalau cam aku ni org kata "mahasitua"......apapun janji aku dapat DG41...

22 ulasan:

maiyah berkata...

en gugel mmg baik hati mesti tulung nyer heeee

izazin berkata...

cayalah pak long dah mula wat saiment. nak pinjam ek.hehehehehe

Jijahh @ f.k berkata...

hahaha ape la pak long nih ... guna laa war cry nih >>> teruskan usahamu gabannn ... (macam tak biasa nengok)

jijah pun sama la ni pak long ... assignment tak siap siap nih .. dok ber Go-Blog jer lebihh .. adehh .. bila nak insaf dak jijah nihh ...

missgee berkata...

Belajar sepanjang hidup
lebih baik dari langsung tak mau belajar..

P/s: Semoga berjaya dapat DG41 (^.^)

E.d.Y berkata...

selamat untuk segalanya...

azieazah berkata...

Wahh... jadi mahasitua pun takper.. Asal masih ada semangat dan kekuatan untuk belajar lagi..

Semoga PAKLONG sukses cemerlang..

pak long berkata...

salam maiyah...
memang en google ni mesra alam kan maiyah....

naz berkata...

belasah saja yakin boleh

pak long berkata...

salam buat cikgu iza...
kena buat awai...boleh kumpul bahan sikit-sikit sampai tarikh akhir

pak long berkata...

salam buat jijah...
sama-sama kita layan asimen....buat jijah appy selalu

pak long berkata...

salam missgee....
betul tu...belajar selagi ada kemampuan...tapi yang penting kena pikir bab hengget jugak..hehehe

pak long berkata...

salam buat edy...
mekaih kembali...buat anda jugak moga lebih sukses

pak long berkata...

salam buat azie...
semangat jangan tak semangat....buat azie moga tuan hamba lebih bersemangat....fuhhh semangat

pak long berkata...

salam buat naz...
pak long suka slogan naz....belasah jer..janji bahagia...hehehe

kakpah berkata...

menuntut ilmu tak kenal usia. semuga paklong berjaya.

Echa berkata...

takpe.. takpe.. ilmu tu tak kira tua ke muda ke... go go chaiiyukkk...

mamawana berkata...

wah...paklong wat asainment...steady tuh...

Mak Su berkata...

mmg cantik, cayalah

pak long berkata...

salam buat kak pah...
mekasih banyak buat kak pah...moga kak pah jugak berjaya didunia dan bahagia diakhirah...

pak long berkata...

salam buat echa...
yess....caya la echa....appy selalu

pak long berkata...

salam buat mamawana...
ada lagi setahun lagi yang penin ngan asimen...
buat mamawana mekasih banyak sudi singgah blog pak long

pak long berkata...

salam buat mak su...
kulit kena cantik mak su...nak bodek pensyarah....carik makan ngan kulit..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...