Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 27 Februari 2010

Giveaway from New Zealand

lama aku tak masuk kontest.....kali ni aku rasa teruja nak masuk....maklum la adiah spesel ni...jauh uolls....

Syarat-syarat yang ditetapkan :

  1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini. sebagai bukti tu dia kat bawah tu....aku memang sah jadi pengikut blog ni.

2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.
aku dah link blog ni masuk senarai blog aku....



3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA. Yang anda baca ni la entri aku...


4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini). Tu ha...aku dah buktikan kesahihan banner yang ditampal kat sidebar aku


5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.

6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.

7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

Kat bawah tu la senarai hadiah yang bakal di"giveaway"kan oleh penaja contest ni.......



Ni la penaja utama contest ni....insan bernama NIDA.....sekarang ni jauh diperantauan...aku doakan moga beliau bahagia disamping keluarga tersayang....amin..


aku cukup berharap kalau dipilih sebagai pemenang...tak boleh gi New Zealand...dapat adiah spesel dari sana pun syukur.....
Sesiapa yang nak joint contest ni....layarilah




10 ulasan:

Nida berkata...

Salam Pak Long..

Ok..lulus... good luck ye :)

pak long berkata...

Salam buat Nida...
mekasih banyak atas semakan tu.....moga appy selalu

Syima Boyd berkata...

goodluck pak long....

pak long berkata...

salam buat syima..
mekasih banyak buat syima...moga syima dimurahkan rejeki

al-mankaraqi berkata...

paklong, semoga berjaya!

pak long berkata...

salam buat al-mankaraqi...
mekasih banyak kerana sudi singgah dan sokongan tu...

DzuLagiL berkata...

wah pak long...
idea yg menarik...

pak long berkata...

salam buat Dzul....
ala..time free..layan buat menda tu..kasi gempaq sikit...

rin~eirie de' sEcond berkata...

harap2 pak long brjaya dlm contest ni :)

pak long berkata...

salam buat rin...
harapan memang la cam tu...adiah dari NZ tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...