Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 27 Februari 2010

Beautiful Blogger Award And Tag

Hari-hari cuti ni aku berkampung la kat blog aku.....meredah blog yang ada kat maya ni....aku pun lihat dekat kotak pesanan aku....tetiba aku terbaca yang blog aku di tagg oleh sahabat aku nor....mekasih banyak buat nor....jadi aku nak jugak dapatkan logo cun tu....maka aku siapkan tagg aku......antara soalan yang perlu aku jawab...

Inilah Tagnya...

01. Makanan -
Jawapan aku : apa saja yang halal... (sesekali kena makan angin )

02. Bahan Bacaan -
Jawapan aku : Buat masa sekarang ni modul OUM...sebab nak dapat ijazah...

03. Rancangan TV -
Jawapan aku : semua jenis rancangan karton...terutama El-Tiger...


04. Keperibadian -
Jawapan aku : Ikut sunnah dan yang tidak menentang syariat ISLAM


05. Hobi -
Jawapan aku : Sesuatu yang baru dan mencabar

06. Impian / Hajat dihati :
Jawapan aku : nak gi mekah dan nak jadi senang sepanjang idup.

Aku tagg insan yang jadi pujaan hatiku....jangan terkezut aaa....






Syarat yang terakhir kenalah buat posting. berikan kepada para sahabat yang jadi pilihan, jangan lupa waktu buat posting sertakan link si pemberi award ini. Buat jangan tak buat.

17 ulasan:

cikgu isza berkata...

patutlah mimpi paklong semalam.. panjang umur dia.. rupa2nya dia tag kita..
trima kasih2.. nanti saya buat k
:)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

best ler kena tag..hik!

pak long berkata...

salam buat cikgu....
nasib baik cikgu tak tersedak...hehehehe

maiyah berkata...

baru nk setelkan tag ituhari dah kene lg, nmpaknya n3 sy esk ni pnjng kit le.. makasih.. x leh nyuruk bwh katil le ni ngeee

pak long berkata...

salam buat mama...
nanti kita tag spesel buat mama...tungguuuuuuuuuu

pak long berkata...

salam buat maiyah...
buat jangan tak buat....nanti datang lagi tag spesel lagi buat maiyah...apapun kau tetap akan pak long tag...hehehehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam cikgu... cepatnya cikgu jawab, terkezut hamba... ini tengah pening nak buat tag dari cikgu ni... apapun terima kasih ya....

missgee berkata...

Haishhhh..
Bila arrr jadi pujaan
hati Pak Long nie :P
hehehehe

pak long berkata...

salam buat missgee...
memang blog miss jadi pujaan tau...caya la..

Nida berkata...

Salam Pak Long..

Kalau Nida rancangan tv tu suka tengok Spongebob Squarepant..hehe

p/s: Nida ada buat giveaway.. jemputlah menyertainya ye :)

pak long berkata...

salam buat nida...
ok pak long nak joint kontest tu...buat nida..appy selalu

::SizuKa:: berkata...

salam Pak Long..

sizuka terharu...nama no 1...haha...ok..tq tau!

nak jawab malam ni jugak...~

helena's berkata...

patutla saya tak tersedak..kekeke

pak long berkata...

salam buat sizuka...
kita tagg no 1 sebab tagg yang paling spesel ..hehehe..moga terus berbahagia

pak long berkata...

salam buat cik hel...
haah kan...kalau tersedak kena cepat nengok blog pak long...dah sah kena tagg....glemour uolls...

Syima Boyd berkata...

salam...terima kasih..
nanti saya buat ek

pak long berkata...

salam buat syima...
ok..buat jangan tak buat...gua caya la sama syima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...