Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 13 Januari 2010

"My Laptop Contest"

Syarat-syarat penyertaan..
* Jadi follower ~[ WARNA WARNI KEHIDUPAN ]~
* Buat satu entry di blog anda bertajuk "My Laptop Contest"
* Copy banner "My Laptop Contest" (save image saje..x glitter pun xpe)diatas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entry ni yek..
* Letakkan gambar laptop anda dan sebab mengapa anda suka dengan laptop anda di entry anda
* Apabila selesai, sila tinggalkan komen beserta link entry anda di ruang komen di bawah.


Peraduan ini dianjurkan oleh


Pak long dah setahun menggunakan laptop jenis Dell XPS M1530.
kelebihan laptop ni..........

1. 2GB DDR2-667 SDRAM (up to 4GB DDR2 SDRAM available)
2. 160GB 5400 RPM SATA HDD (32GB SSD drive available)
3. NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3
4. sesuai dengan keja grafik.
5. skrin yang sesuai
6. tahan lasak sebab guna selalu buat ngajar.
7. Jenama top dan servis yang mudah.

....sebelum dah guna ACCER, HP, Compaq.....Dell lagi best...

Untuk keterangan lanjut sila layari blog :

18 ulasan:

Sharina berkata...

tq sbb join contest..

good luck!

(hadiah maybe brg berkaitan dgn computer juga)

adiwarnatasya berkata...

Gud Luck Pak Long:)

pak long berkata...

salam sharina...
mekasih banyak terima penyertaan..
kalau ada lain contest nak buat bagitau aaa...

pak long berkata...

salam adi....
jom la kita promot laptop kiter...
laptopku syurgaku...hehehe

Zura berkata...

senang nye contest nie tp sy xde laptop...
good luck ye pak long

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

semoga bjaya :D

maiyah berkata...

tapi sy x guna laptop huhuuu

pak long berkata...

salam zura...
mekasih banyak singgah ..
appy selalu

pak long berkata...

salam miss lolly...
pak long ucap mekasih sudi singgah kat blog ni...
moga ceria selalu

pak long berkata...

salam maiyah..
salam penuh ingatan...
moga ada hikmahnya

zaradgreat berkata...

gudluck!

tumpang lalu ekkkk

pak long berkata...

salam buat zara..
mekasih banyak singgah...
nanti-nanti singgah lagi erk

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

:D

paklong terbaikkkkkk :D

pak long berkata...

salam buat miss....
terbaikkkkkk dari ladang...
buat miss appy selalu..

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ berkata...

hye!utk uol girls..jom meriahkan contest serlahkan dirimu yg sy anjur kan..hadiah menarik menanti anda! bkk link ni ye..tq~

http://pinkypwincess86.blogspot.com/2010/01/contest-gaya-menyerlah-anjuran-cik.html

pak long berkata...

hai girls...
nak try masuk la contest tu..ehem-ehem

chenurulhusna berkata...

wah pak long..hp lg bes la~!!:D

pak long berkata...

salam chenurul...
maap la no...tak tau ada org pakai laptop hp...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...