Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 6 Januari 2010

Idola kecil versi sempoi...

video



Kali ni aku nak buat entri yang santai sikit.....nak bagi tenang sikit minda....selongkar akunyer koleksi video...nah...aku jumpa video ni.....nengok balik aku nak tergelak (3G gelak-guling ) ....apapun kita layan video ni.....


11 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

ahahaha..lawaknya bdk ni

pak long berkata...

salam buat gadis...
ingat kalau ada video lawak contest nak masuk la...hehehe

rosnanie berkata...

sikap lurus budak membuatkan mereka nampak lawak kan?

pak long berkata...

salam buat ros...
haah..tu la keikhlasan mereka kan..
mekasih singgah kat sini..

mohdisa berkata...

best gila, hehe. :)

pak long berkata...

salam buat isa...
ni kalau ada contest video gelak guling sah masuk ni...hehehehe

iEnA eLiEnA berkata...

hye..
rajin gak join contest eyy
jom join contest lg satu ni
mane tau berpeluang jd model
:)
do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
hee
gudluck~


Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

CT berkata...

Salam...best dapat cikgu macam nie...tak stress hehehe

pak long berkata...

salam iena..
nanti nak try masuk...
mana tau jadi model...hehehehe

pak long berkata...

salam buat ct....
mekasih banyak...
janji appy...

Tanpa Nama berkata...

Simpler and easier just links london various facets of being married the ought links london jewellery to be obtained and tradition recently indicated links of london sale actually divided regarding the bride's family, links of london silver the groom's family, as well as the groom himself. discount links of london Over are the days where the bride's parents insures links of london ring uk every single thing make a list of to links of london friendship bracelets sale perfect detail. For a short period, tradition had shifted this obligation to qualify for the links sweetie bracelet three parties soon discussed the following., a response, links of london earrings as well as ever-popular brunch. Experience entered production although there required to links of london necklaces sale twelve inches into your market by the grooms telephone and therefore bridal individual.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...