Kengkawan ( المرافقون )

Jumaat, 11 Disember 2009

Keluaran Khas



Kalendar 2010 Spesel.
Ni hasil keja aku. dok saja aku buat la kalendar aku sendiri. kalendar ni aku hadiahkan kepada sesiapa saja terutama kengkawan blog aku dan semua pengunjung blog ni.

12 ulasan:

suhaila-ab berkata...

paklong..tengkiu sudi follow aku...jgn tak caya aku ambik kalender tu hikhikhikhik....

BUJANG SUSAH berkata...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

pak long berkata...

salam buat suhaila..
mekasih banyak singgah..
no hal...kongsi tuk semua kalendar tu....

pak long berkata...

salam buat bujang susah..
terima kasih banyak..
blog anda pun bagus sangat..
nanti nak link la blog bujang susah..yang baik hanya tuk yg terbaik..

cikgu_aiha berkata...

salam paklong...
TQ sudi follow blog kami...
paklong...abis exam nak p makan angin kat mane? huhu..jgn jeles...sy dh p mkn angin awl skit dr paklong..last paper smlm (10hb) so...ari ni (11hb)terus dr Dungun turun KL.shopping sakan...huhu..

Liyana berkata...

hai pak long, tq follow saya..sudi2 lah paklong link saya..saya dah link paklong, check it out..

sama2 tukar cerita, cuma buat masa ni, saya bercuti dr blogging sebab masalah2 tertentu.. bacalah n3 saya yang last sekali..

k, have a nice day ya!

pak long berkata...

salam buat liyana...
ok pak long akan link blog liyana..
moga ada hikmahnya..
salam selembut salju..

Aida Ali berkata...

Salam. Terima kasih sudi follow blog saya. Nice blog.

pak long berkata...

salam buat aida.
mekasih kembali singgah blog pak long. moga ada hikmahnya...

iBu...gUru berkata...

pak long leh sambung citer histeria. spt yg ibu guru dengar yg berlaku kat SMAI

pak long berkata...

salam buat ibu guru.
nanti pak long cuba selongkar cerita tu dari kawan yang pak long kenal..kalau dah conpom dapat citer tu akan pak long post kat blog.tungguuuuuuuuuu

MOBYDICK berkata...

Assalamualaikum buat pak long moga sihat ditahun 2010, apa-apa pun thanks kerana sudi menjadi follow saya.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...