Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 18 Februari 2012

KSSR Bahasa Melayu Tahun 2

salam semua... lama tak selenggara blog...dah bersawang rasanya blog ni... kali ni nak buat ent3 ala-ala kementerian pendidikan.... buat BAND mengenai bahasa melayu tahun 2....ni pun menda
boleh pening jugak..dari nak sedia bahan sampai la buatkan fail....

aku nak cadangkan..sapa yang buat kertas kerja ni lain kali....datang sekolah buat praktikalnya...baru tau umphhh nya kertas kerja yang dicipta ni...



kata paklong : buat kertas kerja senang...nak realisasinya mencabar...

6 ulasan:

lieynanilaz berkata...

saya setuju nota yg bawah...dalam nak merealisasikan sesuatu bukan mudah..

MOBYDICK berkata...

Salam Pak Long kenapa lama menyepi diri,KSSR memang memeningkan dan susah nak faham,tapi ibubapa xpayah sain buku rekod dah,kata deme buku rekod dah tak diguna pakai dalam kaedah pembelajaran KSSR...betul ke gitu...cuciter kak usop wilcare nak dengar...

pak long berkata...

salam lieynanilaz..
memang mencabar kan..

pak long berkata...

salam MD..
dengor citer cam tu la...tapi kita ni tak berapa paham....

Tanpa Nama berkata...

salam saya cikgu zai nak no tepon blh,saya nak instrumen bm tahun 1 dan 2 nak yang hard copy punya photostat,nak sgt10 tau,nak semua boleh,pleaseeeeee...sy dah cube download kt slide share td tkleh la...dia suh wat mende ntah, sy tk bape nk pandai dlm bab2 ni...tp kesuntukkan masa...tlg emailkan kt saya boleh tk? aciemboy@yahoo.com , ni email kawan sekolah saya sebab sy tkder email...wuuuu...tlggg

Black Stallion berkata...

salam cikgu..sy pun nk instrumen bm utk tahun 2 & tahun 3..mcmane ye caranye?
mohon jasa baik cikgu kot blh emailkan pd saya asyikinfadlyn@yahoo.com..terima kasih byk2 atas bantuan cikgu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...