Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 6 April 2011

Tahun Gemilang Buat Aku

Gembira Dengan Kalungan Hadiah.


6 April , 2011

Karnival Sepak Taraw Kerian yang berlangsung selama 2 hari yang bermula 5 - 6 haribulan . Ia berlangsung di Dewan Sek. Men Teknik Kerian, Bagan Serai, Perak.

Karnival ini mengumpulkan semua jaguh 12 tahun sepak takraw. Pertandingan diadakan bagi memilih siapakah yang layak mewakili kerian untuk ke kejohanan sepak takraw bawah 12 tahun Negeri Perak.

Sekali lagi tuah berpihak pada kumpulan bimbingan aku. Sapu bersih semua ketegori. Sek. Keb. Gunong Semanggol johan bagi ketegori kumpulan dan antara regu. Terima kasih banyak buat anak didik aku. Aku cukup bangga dengan kejayaan ini. Tanpa kerjasama kalian siapalah aku.

Dah menang tentu la aku belanja sakan mereka makan KFC. Melihat kerenah mereka layan KFC aku cukup bahagia. Inilah hadiah termampu aku bagi pada kalian. Jasa kalian amat aku hargai.

kata pak long : moga ada anak buah aku jadi pemain negara.


26 ulasan:

AISHA INANI berkata...

eh, eh kita yang sapot kat blog nih tak dpt pape ker?

PAK LONG ATOK KITA KAT BATU KURAU! kem kan salam. hehehe.

AISHA INANI berkata...

eh, eh kita yang sapot kat blog nih tak dpt pape ker?

PAK LONG ATOK KITA KAT BATU KURAU! kem kan salam. hehehe.

Puan Kutu berkata...

tahniah cikgu..tgok kfc tu lapaq plak prot..:)

pak long berkata...

salam buat aisha...
nanti kiter bagi adiah spesel...
insyaalah nanti kita kim kan salam...

pak long berkata...

salam buat puan...
mekasih banyak....

adol ihsan berkata...

Salam :

Tahniah..

Cemerlang, Gemilang, Terbilang..

:)

pak long berkata...

salam AI...
Mekasih banyak....
satu jer...jangan TEMERANG...hehehe

kakpah berkata...

tahniah paklong..

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum PakLong

Tahniah. Mudah2an anak-anak ni bakal mewakili negara bila besar nanti. InsyaAllah.

karatz berkata...

tahniah paklong.ni sebab coach hebat la baru anak buah champion.

takkan kfc je paklong,dulu saya menang main bola cikgu saya buat bbq kat air terjun.hahahaha

p@kcikLie / mamadiana berkata...

wah hebat anak2 didik paklong ni, teringat lg masa saya dulu ...johan badminton daerah pon minum teh o ngn roti canai ja....tu pon x penah bersungut..baru ni ja rasa jelous dgn depa tu. Tahniah !

iza berkata...

As salam..
Tahniah..

Mak Su berkata...

tahniah :)

missgee berkata...

Tahniah, cikgu..

P/s: kejayaan nie pasti pasti jadi kenangan manis.. :)

pak long berkata...

salam buat kak pah..
mekasih banyak

pak long berkata...

salam buat kak ani..
mudahan doa kak makbul...insyaalah

pak long berkata...

salam buat karatz...
ada lagiiiiiiiiiiiii...tungguuuuuuuu

pak long berkata...

salam buat p.lee..
hadiah kena ikut perkembangan zaman....

pak long berkata...

salam buat iza..
mekasih banyak

pak long berkata...

salam buat mak su..
mekasih banyak

pak long berkata...

salam buat MG...
memang jadik kenangan manis..

iBu...gUru berkata...

pak long skolah kite kalah............

annie berkata...

wa caya sama lu lah pak long...tahniah !!!!

a kl citizen berkata...

Tahniah... Ameen utk harapan

Berto berkata...

teringat zaman main bola wakil daerah dulu, cikgu belanja satay kajang. =)

pak long berkata...

salam buat ibu..
ibu sek men panglima ka...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...