Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 23 April 2011

Formula 7 K


menulis dalam blog ni macam air laut jugak rasanya. ada pasang dan ada surutnya. waktu pasang memang banyak idea, tika surut langsung tak der idea. semua terbabas kelaut.


INGINKAN RASA AMAN DAN HARMONIS

Gunakanlah formula 7 K

1. Ketaqwaan

2. Kasih sayang

3. Kesetiaan

4. Komunikasi dialogis

5. Keterbukaan

6. Kejujuran

7. Kesabaran

kata pak long : aku dalam zon kurang idea.

12 ulasan:

cikgu isza berkata...

bab idea memang masalah paklong tapi kalau takda mood lagi masalah..

missgee berkata...

Pak Long,
Formula 7 K tue memang bagus
dipratikkan.. Bahagia dunia
dan akhirat :)

ain fathihah berkata...

betul2. bila xdak mood dan idea, nak jenguk blog pun malas.

karatz berkata...

komunikasi dialogis tu ape dia paklong?ce citer..ce citer..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

gehehhheh! paklong.. betul formula tu, tp kekadang susah gak nak praktik semua wuwuwu

adol ihsan berkata...

SAlam..

7? InsyaAllah, boleh dipraktikan..

:)

Yua berkata...

7 k.... okay.. haha. sy pon xda idea..

Berto berkata...

setuju paklong. skarang ni sama la macam saya, tgh surut, bila nak pasang pon x tahu

Nida berkata...

Kurang idea ok lagi Pak Long.. Nida ni zon Kemalasan..hehe

maiyah berkata...

assalam..

sama le.. xde idea.. dok cr idea lain ttg kehidupan realiti ni :)

puan nina berkata...

kdg2 bila idea mencurah tak sempat nak buat pastu lupe..haha

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

cik AngguR berkata...

nice info tq pak long ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...