Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 1 Mac 2011

Vblog Bukan Goblog

Waaa....ada menda yang baru la bagi aku. Tu pun sebab jenjalan sakan malam tadi. Jumpa la satu yg baru. menda tu ialah " Vblog"

makin ramai yang bercakap tentang Vblog ni. Dari Vblog ni jugak timbul perbalahan pendapat antara para blogger. nampak macam sengit jugak perbalahan mengenai V blog ni.

Aku cuba la selusuri apa itu Vblog.yang aku dapat ialah tentang blogger bercakap mengenai sesuatu tajuk dan dirakam. macam la wartawan buat liputan. rasanya macam tu jer...

dan sebenarnya aku pun nak jugak tampilkan Vblog aku....tah betul ker tak ni Vblog...aku pun tak pasti. Tapi dari vedio ni ada la ceritanya yang nak disampaikan. tapi tokoh yg nampak tu anak murid aku. mana tau boleh jadi pembikin Vblog fofular masa depan.

terimalah Vblog aku...


kata pak long: sebenarnya ni asimen BM aku tahun lepas.

20 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

alamak, GKSB tak leh la nk tgok vlog pak long ni....

rugi2..

cni depa block

pak long berkata...

salam buat GKSB...
rugi la tak dapat tengok..

AISHA INANI berkata...

wahh pak long punya vlog lagik meletoppp!

neway hmm susah isu nih. adoi.

kakpah berkata...

makin pandai la paklong.
buat tutorial paklong!!!!

MOBYDICK berkata...

ish!ish! ramainya anak2 Pak Long meriah habis..

pak long berkata...

salam buat aisha...
bila aisha nak buat vblog....teringin nak nengok vblog aisha..

pak long berkata...

salam buat kak pah....
malu nak buat panduan....kita tak pandai sangat...

pak long berkata...

salam MBD...
anak-anak tu la aset kiter....masyuk kak...

akugumbira & riang-riang berkata...

as salam.. nice blog. byk info..

pak long berkata...

salam....
mekasih banyak singgah...

iza berkata...

As salam..
mesti best gila murid2 tu dapat keluar jln2 kat bendang.
Masa sekolah dulu2, boleh tgk padang sekolah je la sebab tiap2 hari dah jemu tgk bendang padi keliling rumah..

Amira Naddia berkata...

sy nk wat gak vlog tp tak taw nk merepek ape..takot camera..haha..-camla ade paparazi

Aida Ali berkata...

Param...param...

A.s.t.i.n.a berkata...

waaa Pak Long menang GA.. saguhati.. yayayaayyy..

jap2 nak preview vlog pak long..

pak long berkata...

salam...
waaa..sk dulu kat kawasan bendang..sama la cam kiter

pak long berkata...

salam buat amira..
cuba la buat vblog...mana tau leh fofula mengalahkan yuyu...

pak long berkata...

salam buat kak aida...
amboi...param-param tu best...

pak long berkata...

salam buat astina...
nak tengok vblog astina la...

Norgadis Labuan berkata...

Salam...
Seronok tengok budak2 tu, ceria semuanya.

*Sawah padi cikgukah tu?

pak long berkata...

salam buat nor...
tu sawah padi yg ada kat belakang sekolah pak long..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...