Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 22 Mac 2011

Kalau Dah Nak Jadi Rejeki

keratan akhbar sebagai bukti untuk tatapan PK KO-KO aku.

Selasa 22 Mac

Perlawanan sepak takraw kelompok 6 daerah Kerian telah mengadakan pertandingan inter-regu.

kalian sudah membahagiakan aku.....


perlawanan akhir antara regu A lawan regu B team aku.

Aku lah orang yang paling gembira diatas kejayaan anak buah aku telah menjadi juara. Memang rasa berbaloi dengan segala rintangan dan pengorbanan yang aku dan anak buah aku lalui. Syukur alhamdullilah.


kata pak long : Padamu Ya ALLAH aku bersyukur.

26 ulasan:

iBu...gUru berkata...

tahniah2x....

misSbLurRy berkata...

perg..tahniah.....train hebat2 cikgu..mana tau boleh masuk wakil mssm plak ke

pak long berkata...

salam buat ibu...
mekasih buat ibu....

pak long berkata...

salam buat MB...
insyaalah..tu la target utama....

Taufiq Wr berkata...

tahniah pak long..heeheh ;)

n@m@n berkata...

paper NST ke tu pak long?hehe



tahniah

fa10 berkata...

tak sia2 pak long buat latihan sukan..
tahniah!

|| NaFiRaa || berkata...

tahniah pak long.. berkat usaha keras semua pihak.. siap masuk paper lagi~

pak long berkata...

salam buat Taufiq...
terima kasih banyak..

pak long berkata...

salam buat naman...
NSt...hehehehe...jange ghoyat ke orey....

pak long berkata...

salam buat fatin...
mekasih banyak....appy selalu

pak long berkata...

salam buat nafiraa...
mekasih banyak...

iza berkata...

Assalam..
Tahniah..bangga gitu!

pak long berkata...

salam buat iza..
kembang lobang idung hamba...hehehehe

Internet Marketing berkata...

Tahniah Paklong bila lagi nak jadi juruletih sepak takraw kebangsaan mesti hebat tapi ada yang muskil la sikit pasai apa isi cerita dalam paper tu blur jer lalalaa jgn marah aaaaaa

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Sekalung tahniah. Ketika2 begini memang menyeronokkan!
Seandainya pun mereka tidak menjadi juara, tapi sudah berusaha sedaya mungkin, mereka tetap juara di hati. Kan?

pyerudz berkata...

tahniah dan selamat maju jaya di tournament-tournament akan datang.
sukan kita. kalau tak kita yang menjaganya, siapa lagi?

AISHA INANI berkata...

kenapa muka pak long takder sekali?
kalo tak boleh berlagakkk besar punyaaa kat kawan2 kita. heee.

pak long berkata...

salam IM..
mekasih banyak..

pak long berkata...

salam buat kak Pah..
biasa la kan kak pah..adat dunia cam tu la..

pak long berkata...

salam buat P...
mekasih banyak.....

pak long berkata...

salam buat aisha...
nanti game lagi grand kita ambik gambor sekali...kita berlagakkkk...yeaaaa haaa...

Aida Ali berkata...

Tahniah PakLong. Memang rejeki PakLong dan anak-anak didik...

pak long berkata...

salam buat kak aida..
betul tu kak....rejeki alhamdullilah

cikgu isza berkata...

salam,
tahniah!
tumpang gembira..

cikgu isza berkata...

salam,
tahniah!
tumpang gembira..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...