Kengkawan ( المرافقون )

Ahad, 27 Februari 2011

KAKPAH GIVE AWAY

Sempena anniversary, kakpah akan membuat satu GIVE AWAY.

Tu dia pengumuman yang kak pah buat…


Dengan ini aku nak meriahkan GA anjuran kak pah. Ni la toke AULAD JANNAH yang fofular tu. Nampak hadiah cantik sangat. Aku kalau dapat hadiah yang kat bawah ni memang best.


Buat kak pah....terimalah pantun GA spesel ni..

Pergi sungaiway makan kepah,

Isi benang dalam almari,

Masuk gaveaway anjuran kak pah,

Nak menang hadiah cantik berseri,


Aku TAG 3 orang rakan blog...

1. http://chekguisza.blogspot.com/ ( cikgu isza )

2. http://faish5807.blogspot.com/ ( faish )

3. http://norgadis.blogspot.com/ ( nor gadis labuan )



"Kak pah....kita minat dengan identiti sain kak pah ni...cun sangat.."

Tarikh tutup GA adalah pada 12 Mac 2011

Nak join GA ni...pi la kat:-

Blog Raudhatul Jannah


kata pak long : berkenan dengan hadiah GA tu....

14 ulasan:

LIPISLADY berkata...

sallam,
Cantik beg ti pak long..bekas telekong bawak gi masjid.

iza berkata...

As salam..
Gud luck pak long.

kakpah berkata...

paklong,
sedap pantun tu tapi tak dapat xtra markah hehe..
good luck paklong!!!

pak long berkata...

salam buat lipislady.
kita memang teringin nak menang beg tu...

pak long berkata...

salam buat iza..
mekasih atas doa tu..

pak long berkata...

salam buat kakpah..
tak per kak pah..janji penaja dah terjah entri kita...syukran buat kak pah..

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Nak hadiah untuk diberikan kepada yang tersayang? :)

Norgadis Labuan berkata...

Salam, terima kasih sudi tag saya, nanti kalau ada masa saya buat. Skrg ni tengah sibuk sikit...

pak long berkata...

salam buat kak G
betul tu kak..menang hadiah tu boleh la bagi kat mem tersayang

pak long berkata...

salam buat nor..
mekasih banyak....kau la sahabat aku yg paling sempoi

Nori berkata...

Salam ukhwah pagi.
Cantik!
Tapi malas la nak join masuk .. nanti cuba cari beli sendiri bila keadaan mengizinkan.

pak long berkata...

salam buat kak nori...
mekasih banyak singgah kat umah ni..

Nazatul shima berkata...

wah..pandai pak long berpantun..hehe

kella berkata...

comelnya beg itu.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...