Kengkawan ( المرافقون )

Ahad, 16 Januari 2011

"contest cintai alam sekitar".





Syarat-syarat penyertaan:

  • Umur dari 12 tahun hingga 100 tahun.
Ni ha buktinya :


  • Rakyat Malaysia.
Bukan warga Nepal....Malaysia Ori ma.

  • Tajuk "contest cintai alam sekitar".
Sudah ditulis kat atas sebagai Tajuk berita...

  • Buat satu entri dengan menyenaraikan langkah-langkah untuk menangani pencemaran alam sekitar.(jangan buat karangan)

1.

2.

3.


  • Letakkan gambar contest ini di sidebar blog anda.
Dah letak dah der.....

  • Sertakan gambar anda dengan latarbelakang alam sekitar yang cantik.(edit atau original)
Gambor ori ni der....dengan mem hamba..

  • Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entri ini.
Itu sudah semestinya....


Kepada sesiapa yang nak masuk contest ni...layarilah

12 ulasan:

n@m@n berkata...

lama menyepi gu..hehe

bekengnya demo pak long..;)

pak long berkata...

saley gu...
tak dok idea nak nulis blog...hok tu ambo rehak...
muka cikgu disiplin..kena bekeng sokmo..

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

mcm nak join kalau ada masa...

Nida berkata...

salam Pak Long..

Good luck.... comelnya gambar dengan mem... :)

pak long berkata...

salam buat zanafahmi.
jom la joint..sempat lagi

pak long berkata...

salam buat nida...
mekasih banyak...
moga appy selalu hendaknya

ummu berkata...

assalamualaikum Pak Long
wah good luck erk Pak Long
mem pak long pun ada sekali
wah memang romantik gitu

pak long berkata...

salam ummu..
jom la joint contest ni..
buat ummu moga dimurahkan rejeki

intankuterpilih berkata...

wah masuk contest... gud luck...

amek gambar ngan mem, romantik...

pak long berkata...

salam buat intan..
mekasih atas doa tu..

AMMAR YASIR berkata...

Terima kasih sudi join contest ni

pak long berkata...

salam...
yeeeee haaa....penaja dah nengok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...