Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 29 September 2010

Apalah malang nasib ku

sebulan berpuasa dan minat nak apdit blog terbabas kelaut. dan aku jarang-jarang pulak bukak blog. tup-tup sekali aku buka yang keluar menda kat atas tu. terkezut besar aku. aku rasa blog aku dah kena kes parah. kenapa la blog aku macam ni. kalau ada sesiapa blogger atau kengkawan yang tahu..terangkan la sikit kat aku...

Buat kengkawan blog..aku ucapkan selamat hari raya..maap kalau tersalah bicara.

17 ulasan:

Kyuubi_85 berkata...

kena malware ke?

pak long berkata...

salam...
haah..naper erk kena cam ni...

sonata anak kancil berkata...

salam...tu dah kena serang...cuba scroll kat senarai members minggu lepas @ minggu2 lepas tentang hal ini...ade yang semboh semula. Ade ditunjukkan cara2nya

Alhamdullilah saya punya okey je...

Norgadis Labuan berkata...

Salam, kita nampaknya sama cikgu, ada blogger kata yg blog saya kena malware, tapi klu saya buka ok je... tak tau nak buat apa...

pak long berkata...

salam...
mekasih banyak atas info tu...nanti hamba carik bahan tu buat panduan..
appy selalu...

pak long berkata...

salam buat nor...
nasib kita serupa...apa la malang nasibku...

cikgu isza berkata...

salam paklong,
dah google cara nak atasinyer..
ok jer saya masuk blog paklong ni..

selamat hari raya buat paklong juga..

missgee berkata...

Harap2 dapat diatasi..

P/s: Dulu takut nak bukak blog Pak Long

pak long berkata...

salam buat cikgu iza..
mekasih banyak sudi singgah..salam aidil fitri

pak long berkata...

salam buat misgee..
appy selalu hendaknya

cik helena berkata...

patutlah..huhu malware tu paklong ade compo iklan ke?

rindulah kat paklong!

Seri berkata...

macam mana nak buat kalau jadi macam tu?

pak long berkata...

salam buat cik hel..
kita pun rindukan kat cik hel..
kita dah tuka pic cik hel tu..ikut perkembangan..

pak long berkata...

salam buat seri..
tu yg muskil tu..tak tau nak buat cam mana...

Kunang-Kunang berkata...

Salam Pak Long (Cikgu)

Saya pun terperanjat tengok warning tu bila nak masuk blog Pak Long.

Sebelum terlambat nak ucap Selamat Hari Raya pada Pak Long.

Cikgu Ma berkata...

salam pak Long,kali ni alhamdululillah OK je buka blog Pak Long.memang kan Pak Long kalau dah lama kita berehat dari berblog dan blogwalking, nak berblog balik tu aduhai lagi2 kalau ada mende2 attck camni

azieazah berkata...

Kena semak blog mana yang ada virus tersebut, buangkan dari list Pak Long.

Lama-lama ok. Saya dah kena. Sekarang dah ok dah.

Lama tak berborak di sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...