Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 29 Jun 2010

Piala dunia Oh Piala Dunia



salam semua....
mak aiii......lama tak apdet blog aku. start piala dunia ni, asik pi afrika selatan jer. minat nak apdet blog dah slow. tambah lak asimen banyak nak akhir bulan tujuh ni. jadi aku nak ajak sesiapa yang singgah blog aku layan lagu piala dunia ni. sebenarnya aku minat ngan nancy ajram penyanyi arab ni. lawa..idung mancung....maap la aku tak jenjalan kat blog kengkawan. tapi insyaalah akan aku ziarah jugak blog sahabat tanda aku masih ingat korang terutama blog cik Hel....

kata aku : sapa la juara piala dunia.

25 ulasan:

AISHA SAAD berkata...

wahhh pak long smp afrika ehh?
tak ajak ponnn!

lama gila tak nmpak entry, ingat dah bersara. heee~

Mak Su berkata...

tak berapa minat, anyway selalunya anak kecik saya paksa saya tengok hagemaru ngan fukuchan, huhuhu

pak long berkata...

salam...
pi kat siaran langsung TV jer....cikgu mana ada duit nak pi sana..

pak long berkata...

salam buat maksu..
tak pa mak su....janji bahagia ja..kita layan ditektif conan..

iBu...gUru berkata...

salam pak long
amboi x mai PB ka ............. lama dok bekurong

pak long berkata...

salam buat mama..
pi PB kat kedai mozek ja..pasai nak beli mozek renovet umah..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

salam pak long..

amoih lamanya tak ber update..

demam piala dunia gak ka?

donnyien berkata...

salam ziarah,
mlm ni nantikan pertemuan sengit.

pak long berkata...

salam buat gadis...
tu la...demam piala dunia nampaknya

pak long berkata...

salam buat don..
yes...malam ni game paling syok..

Nida berkata...

Pak Long sokong pasukan mana?

pak long berkata...

salam buat nida...
kita sokong brasil...idup brasil

missgee berkata...

Pak Long..
Sama laa...
so sangat2 paham!!
hehehe

Nolee Zahari berkata...

semua bola hehe

pak long berkata...

salam buat missgee..
yes.....kalau menang miss belanjer erk...

pak long berkata...

salam buat nolee....
haah..skrg demam bola...semua cakap pasal bola..

sinagarimba berkata...

salam pak long,
glamour jugak pak long nie.ramai peminat.
Lagu rasmi piala dunia yang shakira dok nanyi tu kan.

pak long berkata...

salam buat sina..
biasa la..org berbudi kita berbahasa..ramai sahabat ada hikmahnya..appy selalu

cik helena berkata...

dulu kan paklong masa saya masuk sukan,dok kuar lagu nih ulang2 tatau pulak masa tu nih lagu piala dunia ha ha ha

tapi sedap lagu dia memang enjoy weee :)

pak long berkata...

salam buat cik hel..
memang best lagu tu.....kibarkan bendera...jangan kibar bendera putih dah ler..hehehe

Seri berkata...

demam piala dunia & demam makan durian banyak sangat

Fakeh berkata...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini.

Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal Golongan Si Kitul dan Raja Mandeliar yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

Mawar_berduri berkata...

bola? blurrrr....sbb tak pernah skali pon layan bola..hihihi

Kak Long Qaseh berkata...

salam Pak Long
musim piala dunia gini
memang ramai yang tidur lewat..

joeamir70 berkata...

salam paklong,
Minat kat Nancy Ajram kat hidung yang mancung saja kah? Kat mana lagi yang paklong minat? Jaga2 paklong! Missi kat rumah mengamuk nanti!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...