Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 3 April 2010

"Norgadis Birthday Contest 1"

Hadiah untuk pemenang Utama:

1 Pelekat Bermegnet,

1 Key Chain dan

Sebuah buku Antologi Puisi Penulis WP Labuan "Sepulau Sekasih kita" (Ada 11 buah puisi aku kat dalam tu).

2 hadiah saguhati:

2 Pelekat Bermegnet setiap seorang (utk 2 orang je)

Syarat -syarat untuk join:
* terbuka kepada semua followers aku (Kalau yang belum follow, follow dululah...)
* letakkan banner "Norgadis Birthday Contest 1" di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini.
* tulis ucapan selamat hari lahir untuk aku (Penting tu) di ruang komen
* Tinggalkan link anda di ruangan komen
* Pemenang dipilih secara cabutan


Aku dah jadi pegikutnya....



Bagi memeriahkan hari lahirnya, pak long buat kad paling istimewa...





Akhir sekali pak long kirimkan doa selamat moga Nor selamat dan bergembira sempena menyambut hari yang paling bermakna...
video

Jom kita meriahkan kontest ni. Sesiapa yang berminat boleh layari blog


Norgadis Birthday Contest 1 berakhir pada: 17hb April 2010, jam 12.00 malam

10 ulasan:

Norgadis Labuan berkata...

Salam Cikgu @ Pak Long Sifu,
Terima kasih bebanyak atas entri istimewa ini, walaupun contest tidak mewajibkan ada entri, namun usaha yang cikgu buat ini cukup membuat saya terharu dan saya amat menghargainya. Persahabatan dari dunia tagged hingga ke dunia blog ini nampaknya semakin bertambah erat. Doa yang cikgu hadiahkan untuk saya itu, turut saya hadiahkan untuk cikgu sekeluarga. Terima kasih sekali lagi.

Nida berkata...

Good luck Pak Long :)

pak long berkata...

salam buat nor...
itu la yang termampu untuk pak long hadiahkan sempena hari istimewa nor..
moga berbahagia selalu...

pak long berkata...

salam buat Nida..
mekasih banyak...jom la joint sekali...

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Dik Long mmg suka gini2 ye :) ... Kak G tgk begitu ramai bloggers yg suka contest & gigs gini2 & kebykn golongan ini mmg punya ramai kawan ... dats ok, teruskanlah, Kak G lihat je le ye ...hehe.

pak long berkata...

salam buat kak G..
moga akak terus berbahagia...

blueCITY® berkata...

salam,
caiyok!!!
semoga jadi pemenang
heeeeeeee

pak long berkata...

salam buat cik biru..
mudah-mudahan..lama tak menang contest...

tunoor73 berkata...

salam pak long...
selamat hari lahir..semoga paklong diberkati Allah selalu...

www.tunoor73.blogspot.com

pak long berkata...

salam buat tunoor...
tu bukan bisday pak long...tu kontest ari lahir nor gadis labuan...jom joint kontest tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...