Kengkawan ( المرافقون )

Ahad, 7 Mac 2010

Entri Menjunjung Kasih

Dalam entri khas kali ini, aku merafak sembah menjunjung kasih dan memberi penghargaan kepada insan-insan yang pernah mencorat-coret di dalam blog aku. Aku mencari kembali pada keluaran-keluaran lepas corat-coret yang mereka tinggalkan....ala jejak kasih la kiranya. Wajah dan ikon ini aku ambik tanpa kebenaran (jangan saman aaa) Wajah dan ikon itu ialah.......kita saksikan sedutan video-clip ini....


Aku TAG semua wajah dan ikon tersebut. Secara paksa-rela kena jawab soalan di bawah

Soalan TAG yang paling syahdu aku kirimkan :

1. Sejak bila anda mula berblog ?

2. Secara tiba-tiba mendapat kad ucapan seperti dibawah, apakah respon anda ?

Kepada sesiapa yang aku terlepas pandang, aku mohon maaf, aku akan menjejak lagi wajah dan ikon mereka...tanpa kalian semua tentu blog aku akan hilang serinya.

34 ulasan:

naz berkata...

wahh pic gua ada haha. tak ku sangka. daulat pak long

Aida Ali berkata...

Saya pun ada. Macih. Nak jawab soalan:
1. Sejak bila berblog? Sejak Ogos 2009.
2. Kalau dapat kad ucapan tu, seronok juga.

cikgu isza berkata...

salam,
tekan je butang play tu.. opocot! terkejut akak! Siaoa lah wanita ayu yang berspek mata itam tu.. macam pernah ku kenal rupanya.. :)

iBu...gUru berkata...

salam pak long
tq pak long.... ibu pun ada
1.Arini x leh keja,
kerna kaki digigit lipas,
Berblog ni baru ja
Bln sebelas taun lpas
2.Hepy............
tunjuk kat en. suami

annie berkata...

salam paklong, YESS !!!!!! Gambar ku pun ada, tq paklong, ternyata paklong seorang yg menghargai kawan, terharu lak.

***JELES PUN ADA, KREATIF NA LAH PULAK..hehehe

pak long berkata...

salam buat naz..
naz kena la jawab tag tu...hehehe

pak long berkata...

salam buat kak aida..
terima kasih atas jawapan akak tu...moga terus berbahagia

pak long berkata...

salam buat cikgu isza...
haah...kan dah terkezut akak...spek itam mu tetap jadi pujaan ati ku..

pak long berkata...

salam buat ibu guru..
mekasih banyak atas jawapan ikhlas tu...gua caya lu...hehehehe

pak long berkata...

salam buat annie.
hanya itu yang termampu ku ungkapkan...moga terus singgah kat blog ni...

Aus MeLankoLik berkata...

haish pak long ni..
buat kitorang menitis air mata je..
hahaha .
dari cara pak long nmpk keikhlasan la..samapi sy sanggup kot jawab tag ni..
hahaha..

Demi Pak Long Dan Erra

da ramai suruh , semua sy x jawab..hahaha..


jawab kat sini ok x pak long ?

saye blog kira2 3 bulan lepas , tapi serius semenjak january 2010..
hahaha..

xyah hantar kad pun xpe , mmg akan dikenang..hehehe..

joijoi80 berkata...

Cikgu pak long.. sajo mencelah.. haha.. cikgu mamsor masih di pkg ker? bukan aper dulu saya bekerja di pspn perak.. saya suka benar mengusik cikgu mamsor bila dia dtg ke opis di ipoh..

maiyah berkata...

macih.. macih..
1. lagi 2 bln cukup setahun
2. mabeles;)

Rauna_safia berkata...

Wahh..pic sy pun ade..bangga sungguh masuk blog yang glemer ini...heheh..i sukee...hehehe

1. Awal 2009 (konon nk bloggong, tp bz memanjang thn tuh...so carry forward ke tahun ni..tu yg byk sket entri tahun ni)-->sepatah org ty, berpatah2 aku jwb...hehehhe

2. Suke sbb bntk love...hahaha

pak long berkata...

salam buat aus..
adusssssss...pak long rasa sebak la dengan pengakuan tu....kau akan tetap ku kenang...bravo sahabatku

pak long berkata...

salama joijoi80...
en. mansor masih kat pkg semanggoi..dia la toke kat sana..

pak long berkata...

salam baut maiyah...
kasih yang diucap telah tematri dihati...jasamu tetapku kenang....cewah....dasat tak bahasa aku...heheheh

pak long berkata...

salam buat usagi...
ko memang klas...mak suka...tu yg bagi love besor tu...hehehehe

helena's berkata...

speecless!paklong memang terbaik!

terharu pulak rasa..hehe

cikhel stat blog dah 1tahun sebenanye,..tp mula serius 3bulan lepas.hehe

MuhamadNazli berkata...

bah angahnya..makasih banayak lah !
Hanyar haja mulai berblog ni..nulis gen kada horoi lagi..
..ucapantu kalau dapat aku berkuriayak pang!!

Mawar_berduri berkata...

cantik kad ucapan tu ... ;)

pak long berkata...

salam buat cik hel...
itu la penghargaan yang dapat hamba boleh berikan....ko tetap jadi pujaan hati ku..

pak long berkata...

salam kulaan...
bah raminya mandangar...
jangan terlalu bekuciak...raat rakungan..

pak long berkata...

salam buat mawar...
kad tu la yang jadi tanda penghargaan buat mawar....apapun appy selalu

kak ina kl berkata...

salam ziarah dan perkenalan dari akak..tq sudi tinggalkan jejak yer.

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

eeeiiii... best nyer... muka saya pn ada laa....
1, since january 2010--> utk blog yg skang ni laa.. dulu time study ada 1, tp dah lama x update. :p

2, Akan ku kenang dirimu sampai bila2, then kad tu frame kan lekat dnding.. heee.. peace. \(@,@)/

pak long berkata...

salam buat kak ina..
mekasih sudi singgah kat blog pak long ni....nanti singgah lagi yer....

pak long berkata...

salam buat laydee_N...
fuhhh..bestnya...tampal kat dinding...tapi kasi besor saiz kad tu...tentu glemour pengirimnyer ...huhuhu

Norgadis Labuan berkata...

Yes Yes Yes..! Gambar aku pun ada rupanya...

1. Blog dah ada 2007 tapi entri pertama selasa, 10 mac 2009 hahahaha....
2. Kalau terima kad ucapan tu... aku memang senyum sendirilah, seronok rasanya, tapi aku memang selalu terima kad tu dari cikgu (dalam tagged) Yang bestnya, kad tu cikgu yang buat sendiri... Terima kasih cikgu @ pak long

Eh! panjang pula jawapan no 2 tu ya...hehehe....

pak long berkata...

salam buat nor...
waaa....jawapan yang mantop....pihak juri memberikan markah penuh....tahniah...
nanti nak kirim lagi kad kat nor di tagged...lama dah tak on9 tegged..hehehe

adiwarnatasya berkata...

Salam Pak Long...
Uwahhh Cik Adi pon ada:)

Cik Adi sudah kembali berblog...
Rindu nk baca entry2 Pak Long:)

Kunang-Kunang berkata...

Salam Cikgu,

Wah gambar nenek tu pun ada. Terima kasihlah sudi letakkan gambar wajah yang dah senja tu.

Akak mula berblog rasanya baru tahun lepas, belum sampai setahun rasanya.

Dah pernah dapat kad macam tu, lama dulu. Rasa sedih dan filu.

pak long berkata...

salam buat cik adi...
amboi la betui la menghilang...jengok jugak blog...apapun moga cik adi appy selalu..

pak long berkata...

salam buat kak ani...
kita tabik la ngan kak ani...boleh hendel menda cam ni..kita oriet la...kita seliut la ngan akak..moga akak terus berblog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...