Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 11 Mac 2010

Aku Nak Bagi Hadiah

Aku bukak blog aku. Tetiba aku terbaca sesuatu dalam shoutmix chat....


Jadi aku nak tunaikan permintaannya. Beliau adalah En. Dexfab.. tu ha pic kat bawah tu. follower aku yang ker 342....



Yang ni adalah blog Dexfab....sempoi...

Itam-itam setampok manggis,

Blog kaler itam,tapi manis...

Klassskan..berpantun lagi haku..


Ni sajer yang mampu aku adiahkan buat Dexfab....


35 ulasan:

DaHLia berkata...

wahhh paklong memang pemurah!!! moga bertambah rezeki Allah bagi :)

pak long berkata...

salam buat cikgu...
mudah-mudahan dimakbulkan doa cikgu tu....kayo den...hehehehe

n@m@n berkata...

pak long, kat sini xde ke?

pak long berkata...

salam buat cikgu naman.
nanti buat edisi khas buat cikgu sebagai hadiah istimewa...hehehe

F U N F A B U L O S I T Y berkata...

thanks pak long-dex baru pas print out duit tu-
jap lagi dex nak pegi pasar malam-hahaha
tq pak long-terharuu sungguh dengan hadih ituu-nanti dex kasik hadiah besarr punya kat pak long-hahaha ;D

naz berkata...

perghhhh gila babun rm100 :) moga rezeki bertambah

pak long berkata...

salam buat dex...
nanti kasi adiah besarrrrrrrrrrr punya....hehehehe

pak long berkata...

salam buat naz.
ni yang babon giler...hengget 100...kayo den....

maiyah berkata...

nak gakkk ngeee

pak long berkata...

salam buat maiyah..
nanti pak long bagi 3 kali ganda...hehehehe

Ieza berkata...

best tu dapat rm 100..kena belanja makan tu..

♥cybermummy♥ berkata...

amboi!! baik nya hati pak long ni . Lain kali saya pun nak hadiah gak . muahahhaa

pak long berkata...

salam buat leza..
adiah gambor jer...tu yang termampu...hehehehe

pak long berkata...

salam buat mummy...
hajat nak jugak kasi adiah spesel kat mummy...tungguuuuuuu

TeRJaH berkata...

Haha, kasi gambar RM100 je ke. ingatkn btol2 kasi duit tadi. Kalo nak kasi duit btol2 pastikan kasi kat saye ek.kehkeh..

pak long berkata...

salam sahabat...
kasi gempaq ngan gambor dulu...hehehehe

~ ReD ~ berkata...

hehehe..kasik gempaq ngan pic eh??uihh..kalau dpt betul2.. pergghh..blanja McD seminggu..haha

mamaaerish : berkata...

pak long... eb pn nak jugak... hik3

helena's berkata...

cikhel takde hadiah pon..isk isk@huakaka

banyak tuh.besar punyaa!

|| NaFiRaa || berkata...

alaaaaa... x aci!!! ai pon nak jugak..muahahaha

Aus MeLankoLik berkata...

hahaha..
hadiah maya..
nk gak la pak long..
leh buat redeem nnt..
kat blog pak long..
hahahak..

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

ini sungguh tdk adil... sy nak jugak!! uuuwaaa... *sambil mnangis bgoleng2 atas lantai..
hehehe..

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
:) hehehe ... mmg namanya hadiah ... di Maya lg ... tp bukan sedekah jariah. Hari Jumaat ni, elok juga panjangkan rezeki dgn bersedekah jariah :) ... paling tidak, senyum saja pada semua org :)

aidah berkata...

Salam Pak Long,

wow lumayan tu hadiahnya. Setakat ni rasanya belum lagi ada blogger yg bagi hadiah sampai RM100

missgee berkata...

Wah..
Lumayan..
sy RM10 susah nak dapat..
hehehe

pak long berkata...

salam buat Red...
kalau betul memang bahagiakan red...sehingga menjilat jari..kenyang makan kat McD...klassss ko red..

pak long berkata...

salam buat mama...
mamanyer giliran akan sampai tu....ada rezeki nak adiah mama gelang kaki...huhuhu

pak long berkata...

salam buat cik hel...
adussss..lupa lak kat cik hel...ala tunggu kita pun nak jugak bagi cik hel adiah...baikkkkkkk punya..segar dari ladang...

pak long berkata...

salam buat nafiraa...
nafiraa nyer tunggu gaji bulan depan...atau pak long joint ngan toke nuff..kasih banyak hamper...

pak long berkata...

salam buat aus...
amacam kita gabung..buat rendeem grand punyer...ko nyer idea gua respek la...

pak long berkata...

salam buat laydee-N...
adussss..sampai gitu sekali...ok..pak long janji...keluaran akan datang kita buat sesuatu yg grand buat laydeeN...amacam.nak tak..???

pak long berkata...

walaikumsalam kak G...
moga senyuman hari memberikan sesuatu hikmah buat teman-teman yang hadir kat blog pak long ni..terutama buat kak G..

pak long berkata...

salam buat kak aidah...
haah kan..gempaq gitu...nanti kumpul duit nak buat koleksi menu akak...

pak long berkata...

salam buat missgee...
nanti nuff bagi kat missgee..lagiiiiiii banyak..

zaitun @ kak tun berkata...

eheh...anak penakan dah dapat, mak penakan bila pulok pak long? Huloq2mai laa ...hihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...