Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 18 Februari 2010

Email dari Akak Z

Salam buat semua.....cuti raya cina aku lama tak lepak kat blog ....cuti ada keja kawin adik ipaq...kawin ngan orang mersing...jauh tu....jadi aku ikut la rombongan cik kiah..bagi memeriahkan majlis tu...pastu aku ambik kesempatan makan angin kat beberapa tempat dijohor...

kesempatan malam ni...badan pun dah tak penat....aku bukak la email...mak aiii...banyaknya email aku...satu persatu aku baca email yang masuk....aku agak tertarik dengan email yang dikirimkan oleh kenalan aku yang keja kat arab...mekasih buat akak Z sudi sent email ni kat aku....jadi aku nak kongsi la email ni dengan rakan blog...aku harap ada la hikmahnya apabila membaca petikan kat bawah tu...


28 ulasan:

::SizuKa:: berkata...

salam buat pak long..

thanks for the info..

kakpah berkata...

selamat pagi cikguuuu...
orang kapir memang selalu nak pesongkan aqidah umat islam.

thanks.

mama ju, berkata...

salam pak Long

Jumpa lagi.Terimakasih kerana maklumat..nampak macam kecil tapi besar impaknya....

Gambar topi motto merah tu Pak Long ke!

helena's berkata...

cikhel penah dpt email nih..

sebab tuh org kata,,nama pun kene panggil nama penuh..hehe

n@m@n berkata...

yup..penah dpt gak paklong

rosnanie berkata...

salam paklong

dulu pernah buat ringtone, anak baca doa, tp kmdn sndiri terpk, bila masuk toilet, ada orang cal, bunyi baca doa tu kt dlm toilet, sungguuuuh tak bagus, pastu terus tukar ringtone lain

Zura berkata...

salam..
biaselah tue...selagi umat islam xjatuh

missgee berkata...

Pendapat Pak Long??
Sy mau tau?? :)

cerpelai berkata...

Pun pernah dapat jugak sebelum ni...

iBu...gUru berkata...

salam pak long,
ke mersing rupanya
jalan jauh nampak
dr utara ke selatan.

info tu ibu penah dpt dah

maiyah berkata...

makasih maklumat berguna ni

annie berkata...

Salam tuan tanah, t/kasih atas perkongsian. Dapat ilmu kongsi sama2, baru sama2 berilmu, pak long kannn.....

Aida Ali berkata...

Salam. Info yang berguna tu

cikgu isza berkata...

pernah dapat gak.. dan pernah baca. trima kasih kerana memaparkannya.. semoga sihat selalu.. paklong masih cuti atau dah start mengajar?

pak long berkata...

salam buat sizuka...
mekasih jugak buat sizuka...moga ada hikmahnya

pak long berkata...

salam buat kak pah..
haah kan kak...kita kena berhati-hati selalu...salam buat kak pah

pak long berkata...

salam buat mama ju..
haah topi tu pic pak long...dah disuperimpose..hehehehe

pak long berkata...

salam buat cik helena..
haah kan..kalau cam tu kena panggil cik helena la.tak leh cik hel..hehehe..appy selalu buat cik hel..

pak long berkata...

salam buat naman...
yer ker..jadi kita sama ambik ikhtibar..

pak long berkata...

salam buat rosnanie..
haah kan..kena hati-hati dengan ringtone...ingat sedap..tapi mudarat...appy selalu buat nanie..

pak long berkata...

salam buat zura..
betul apa yg zura kata...mekasih banyak buat zura

pak long berkata...

salam buat miss gee..
pendapat pak long....cam ner nak kata erk...kita kena sensitif menda cam tu...tu jer pendapat pak long

pak long berkata...

salam buat cerpelai.
mekasih banyak singgah....

pak long berkata...

salam buat ibu guru..
haah....ong mali jalan kena jauh.hehehehe

pak long berkata...

salam buat maiyah..
moga kita dapat manfaatnya kan maiyah...

pak long berkata...

salam buat annie...
betul apa yg annie kata tu..
moga kita sama berilmiah..

pak long berkata...

salam buat kak aida..
mekaish bebanyak buat kak aida...salam manis..

pak long berkata...

salam buat cikgu..
kite dah start keja hari rabu lagi..cuti tak lama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...