Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 5 Januari 2010

Contest 3G - Gambar Gelak Guling





ni gambar yang aku pertaruhkan untuk pertandingan Contest 3G gelak guling.
Contest ini dianjurkan oleh....

Blog seorang Lelaki
........layannnnnnnnnnn.....

21 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

ingat 3G yg broadband tu.hehe

Zuewairy berkata...

ada gaya untuk menang;)

pak long berkata...

salam mr penyu...
haah..pak long mula pun cam tu...bikin gempaq bro..

pak long berkata...

salam zue...
kalau menang kita bagi 2 adiah tu...heheheh

Rauna_safia berkata...

sy nak separuh adiah tu....hahahahhaha

ash berkata...

Good luck :)

pak long berkata...

salam usagi..
ok no hal..tapi cik usagi kena la wat contest dulu....

pak long berkata...

hai ash...
mekasih banyak...

HEMY berkata...

geng2 men takraw tu...tp lama gak kena teliti gambar nk dpt humor disebalik gambar ni

pak long berkata...

salam hemy...
tengok slow-slow..baru lawak slow rock...hehehe

cikgu isza berkata...

bebudak tu dapat habuan ape lak?

RMY-Abelitokjoro berkata...

salam paklong.. abeli...nak tumpang menyibuk kat blog paklong.. nak tanya sikit.. kalau kita tak nak bagi gambar tu pecah bila kita besarkan masa edit... dalam adobe..photoshop.. kita nak guna berapa piksel pada layer background.. tu.. terima kasih

pak long berkata...

sala abeli...
pak long pun tak pasti tentang tu..nanti tanya sifu lagi besor

pak long berkata...

salam cikgu...
bebudak tu kiter ofer sirap jer.hehehehe

Didi Nadhirah berkata...

good luck

pak long berkata...

salam buat didi..
mekasih banyak...

fiza berkata...

Salam singgah pak long, hehehe...memang nak gelak tgk gambo tu. Good luck (^_^)

pak long berkata...

salam buat fiza...
mekasih banyak singgah...
tak mau join ka contest tu...?

broSKL berkata...

salam bro, erm aku tgk gambar ni nak kate klakar x kelaka plak..erm ntah la..

pak long berkata...

salam broSKL...
dagang tuan hamba dagang bertempat,
dagang hamba sate kajang...

Zul berkata...

thankz sebab join pak long..
haha! mmg lama x ucap..
maaf... sedikit bz...
tarikh tutup sudah hampir...
tunggu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...