Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 26 Disember 2009

Lagu Ketipang Payung. ( الأغاني Ketipang Payung )

Lagu Ketipang payung

video

ni time latihan koir sekolah aku....aku tabik la dekat cikgu muzik ni...nengok dia main piano..memang dasat bro....fuhhh bukan mudah nak latih bagi jadi suara harmoni cam gini...sebab tu aku rakam...nak jadikan kenangan lam koleksi video aku...apapun kita dengar lagu ni....

Ikhlas dari :-

4 ulasan:

Liyana berkata...

alamak..video x nak play..betul ke lagu ketipang payung? hihi

pak long berkata...

salam..
betul la sis...
line x klear kot...
cuba lagi...

Nescafe ais berkata...

Salam Pak Long.

Gua ada baca profile Pak Long. Gua tengok kat situ ada tulis 'Guru kecik'. Hehe. Gua pun sama juga dengan Pak Long. Guru kecik juga. Tapi Pak Long lagi lama ngajar dan banyak pengalaman. Gua baru juga, tahun depan masuk 7 tahun jadi cikgu kecik.

Apapun, salam perkenalan dari gua dan terima kasih sebab sudi masuk blog gua yer.

p/s: Gua harap Pak Long tak ambil hati dengan ganti nama diri yang gua guna ni. Cuma dalam blog saja guna ganti nama Gua. Hehe.

pak long berkata...

salam buat nescafe ais...
yes....kita sama syarikat...KPM..
best dapat kenal ngan cikgu nescafe..
pak long memang selalu masuk lam blog cikgu...ambik ilmu berblog...ni baru nak bertaktih buat blog..tu yg merayau merata carik ilmu..
apapun...Gua caya sama lu..

nescafe ais satuuuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...