Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 29 Disember 2009

Ilusi Seni - فن الوهم -

Ilusi Seni



Salam bahagia...
buat rakan blog,sahabat handai yang menjengah blog,dan sesiapa saja yang singgah kat blog aku ni...Kali ni aku update satu nukilan seni aku..
aku nak mintak korang yang masuk kat blog aku ni...bagi la komen ka, pendapat ka..tak kira la pro dan kontra...janji bagi pendapat....bukan nak kena bayaq...
buat satu pesepsi tentang nukilan aku ni..

Ikhlas dari :-

6 ulasan:

eKyN berkata...

komen pasal orang gelap tu ke?
em bagi ekyn , orang dlm gmbar tu dlm keadaan serabot ats mslh yg dihadapi...smbil mncari pnyelesaian mslah trsebut...die mmuat keje smbilan sbgai pemuzik jlanan..
seni memainkan peranan dlm hidup semua mnusia..
die lebih cenderung pade seni muzik
setiap hari bjemur d tgah panas..lalu mukanye mnjadi gelap dan gelap..huuhu..
maaf, mngaryt sikit...haha
ade ciri leh jd novelis x?wahaha

Nescafe ais berkata...

Salam..Bro..Terbaik.

Gua tak reti pun edit-edit image. Photoshop jauh sekali. Guna photoshop ker?

Boleh turun ilmu sikit ni, hehe.

Macam Michael Jakson. Betulkah tekaan gua. lol

pak long berkata...

salam buat ekyn.
pak long ucap mekasih banyak bagi koemn...
mekasih jugak singgah kat umah kiter ni...

pak long berkata...

salam buat Tuan nescafe..
kita pun tak pandai sangat..
tapi sebab selalu xploe bulih la..
sekolah antaq kursus pun 3 hari jer..
rupanya adobe ni kedai gambor pun guna...
apapun kita akan kongsi ilmu..
nanti nak jugak buat blog tentang adobe ni..
bagi sahatam limu buat blog dulu..menuntut ngan tuan..

joijoi80 berkata...

bagusla ada ilmu yg dapat dikongsi..

pak long berkata...

salam buat joijoi...
betul tu..moga ada ilmiah disebalik berbalog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...