Kengkawan ( المرافقون )

Ahad, 13 Disember 2009

cerita sadis aku...

cerita-ceriti....termenung atas titi...



Tengok logo kat atas tu semua org tau kan…..tapi aku bila nengok logo tu jadi sadis jer..apa taknya…..dulu aku ada akuan lam you tube….banyak dah aku upload video yg aku edit sendiri…aku aktif lam site tu….tah macam mana jadik malang….akuan aku kena sekat..tak tau la sebab apa…aku frust…dan aku belajaq buat blog…ni aku dok bertaktih dalam dunia blog….aku nak abadikan semua hasilan aku kat blog ni la pulak….harap tak jadik cam kat you tube tu…

Aku paham…site free ni memang cam tu la…menda free la katakan..…biasa la….kini aku nak aktif lam blog…..tapi hati aku ada lagi kat site you tube…akan aku bukak lagi akuan baru lam you tube…tungguuuuuuuu…

Kalut turun laut..malu dok ulu..segan dok bagan…sombong dok lombong…

8 ulasan:

yuyuEyuliAnayusOf berkata...

tape2 ush ag k? :)

pak long berkata...

salam buat yuyu..
betul tu..usaha lagi,,
caya la..

rosnanie berkata...

salam paklong
usaha lagi.

Bagi saya dalam blog lagi banyak boleh dikongsi sebab kita boleh bercerita dan bukannya sekadar memaparkan cerita. Takper paklong, pelan2 lama2 terer ler, saya pn tgh belajar lg

adiwarnatasya berkata...

Salam Pak Long:)
Salam Persahabatan:)

saypOOL rafhtello berkata...

byk porno..hehe..
salam blogger.. =)

pak long berkata...

buat rosnanie..
betul tu...lam blog ni baru tahu banyak perkara...tak cuba tak tau kan..
apapun mekasih banyak buat ros..

pak long berkata...

salam buat adi..
mekasih sudi jadi sahabat pak long..moga ada hikmahnya..

pak long berkata...

salam buat saypool..
aduos amingos...
wa caya sama lu..
jangan layan "red tube" dah ler..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...