Kengkawan ( المرافقون )

Khamis, 31 Disember 2009

Belajar Kendali Adobe Photoshop

Cabaran Adobe photoshop Dah Bermula....



Salam semua....tengok aku punya gambor promosi....gempak kan...kali ni aku nak kasi gegar sikit aku punya bahan tentang adobe...edisi kali ni aku nak citer lagi tentang kegunaan simbol dalam adobe....nak menuntut (KLIK SINI)

Ikhlas dari :-

15 ulasan:

saniza berkata...

selamat tahun baru

Kunang-Kunang berkata...

Selamat Tahun Baru yang bakal menjelang buat cikgu (Pak Long).

pak long berkata...

salam buat saniza..
mekasih banyak...

pak long berkata...

salam buat akak..
mekasih banyak kak...
moga akak appy selalu

saniza berkata...

Terima kasih

maiyah berkata...

slmt thn bru, sy sampai pg x tido dok lyn photoshop tu :D

rosnanie berkata...

salam paklong, nanti sy pn nak belajar juga, tks 4 sharing

pak long berkata...

salam maiyah...
sama la kita..pak long masa nak dapat tu..xplore sampai pagi jugak..last dapat la sikit ilmu hasil dari xplore sendiri..
buat maiyah appy selalu

pak long berkata...

salam buat ros...
ok no hal...kita nak semua kengkawan yg rajin akan dapat ilmu tu....
usaha jer...try n error...bukan nak meletop..hehehehe

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor berkata...

Salam ziarah kembali. Selamat tahun baru. Tq singgah blog.

pak long berkata...

salam buat hajjah...
mekasih jugak kita ucapkan buat hajjah kerana sudi singgah blog kiter...

adiwarnatasya berkata...

Hapy New Year 2010:)

CT berkata...

Salam Pak Long,

terima kasih sudi jadi follower. InsyAllah kakak akan link blog ini.

pak long berkata...

salam buat adi...
moga lebih sukses ditahun baru..

pak long berkata...

buat akak CT...
mekasih banyak jengok blog ni...
jasamu tetap dikenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...