Kengkawan ( المرافقون )

Isnin, 31 Oktober 2011

email bikin gua panas

macam tau-tau jer awal bulan. selalu sangat aku dapat email macam ni. macam la aku ni boleh buat pinjaman. utang yang ada ni dah tak terbayaq...hairan aku macam mana depa ni boleh dapat email aku....ka depa main bantai jer kot. apapun email yang masuk jenih macam ni kita abaikan jer...

Jumaat, 28 Oktober 2011

Bahasa menunjukan bangsa...

video

jom layan sajak bahasa ibunda hamba.
kalau nak terjemahannya tunggu pada
keluaran akan datang...
tungguuuuuuu

Rabu, 26 Oktober 2011

Antara 2 Darjat

simple tapi cukup memberikan gambaran antara zaman lalu dan yg ada sekarang....sama-sama la kita renungkan....moga kemajuan yang canggih manggih ni dapat meningkatkan keimanan kita.

Isnin, 24 Oktober 2011

Ni Baru Perak Dipuncak....




Amboi lama betui aku tak jengok blog aku. Kalau haiwan peliharan mau kojol dah....nasib baik blog ...tak dak nyawa..sesambil semak kertas bebudak aku nak la buat laporan kay blog aku ni...ceewah macam laporan parlimen la pulak...hahahaha

Sabtu baru aku bawak bebudak takraw aku main final kat Ipoh. Tah macam mana, rejeki aku kot tahun ni....team aku jadi johan perak bawah 11 tahun....fuhhhh best girles...pastu aku teingat pencapaian aku untuk tahun ni...tu la hasilnya yang aku dapat....macam pic kat atas tu....

jadi kalau ikut pencapaian dah layak aku dapat APC (anugerah pencapaian cemerlang). memandangkan aku dah dapat dah tahun 2009....rasanya bagi la dekat kawan lain yg belom rasa. Tapi aku nak dengar ada tak insan yang dah dapat anugerah menegak dan melintang mintak nak dapat APC. Kalau ada aku nak kata kat insan tu....berapa kali pulun nak dapat anugerah....kalau takat solek bunga atau dok bodek bos...sapa boleh buat....aku yg jadi johan PERAK ni pun tak mintak...jenih nak idup sorang macam tu la..

Pi la kerja kat mana pun..mesti ada sepisis yang bengong macam ni....asal ada peluang nak sapu....ingat la org yang belum dapat....org macam ni...sikit aku tak respek....

Selasa, 4 Oktober 2011

Cerita Tahi Hidung

Tak tau nak cakap apa dalam bab ni...

kata pak long : macam-macam adaaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...