Kengkawan ( المرافقون )

Isnin, 5 April 2010

Jangan Percaya Sangat

Aku jadi muskil teramat muskil dengan benda-benda macam ni. Kita boleh tahu harga web kita. tu kira ok la jugak. yang aku rasa pelik tu ialah menda yang aku bulat merah tu. nampak sangat nak pembohong besaq. aku baru lagi berjinak-jinak dengan dunia web ni. tapi data dia merapu.

sebagai kesimpulannya beberapa data yang dinyatakan semua main agak-agak atau pakai firasat "doremon".

kalau nak try merapu ke tak cuba layari yang ni

catatan aku : data merapu baik makan ikan kerapu.

36 ulasan:

n@m@n berkata...

pak long buatkan kerapu 3 rasa ye..nanti hantar la ke sni..hehe

pak long berkata...

salam buat naman..
kerapu 3 rasa siapppppppppp....meja no baper ni..???

cikgu isza berkata...

kita pun ade jengok..
ade ke tahun 2000 dah mula berblog..
saper le guna nama kota tu pak long?

pak long berkata...

salam buat cikgu isza..
tu la..rasa macam mengarut ja...baik la jadi nujum pak belalang...hehehe

maiyah berkata...

komen dlu bru gi terjah hehe

kakpah berkata...

haha.. memang merapu.
kita sendiri nilai blog kita lagi senang...

ceria-ceria hari ni paklong!!!

mama ju, berkata...

salam Pak Long

Ada baik hari ni? Merapu ke Kerapu ke tulah masak kerapu 3 rasa jelah macam nmn cakap!

pakcikLie berkata...

salam paklong, kalau rasa mengarut pi la urut ..berilaan lah !

blueCITY® berkata...

salam,
heeeeeeeee dah namanya doremon
mmg la merapu?
kenapa survey harga blog, nak jual dah ke?
hahhahaah...
berapa harga blog saya ya?
ekekkeke

pak long berkata...

salam buat maiyah...
komen jangan tak komen...ko kan juri tetap blog haku...hehehehe

baincardin berkata...

Jom selamatkan harimau!~ ^_^

Nida berkata...

tepat sekali.. ikan kerapu lagi bagus dan enak untuk dimakan..hehe

Kunang-Kunang berkata...

Salam Cikgu Pak Long.

Ikan kerapu akak suka kalau kari kepalanya.

tunbegia berkata...

sungguh merapu kanns,

salamm,

|| NaFiRaa || berkata...

ikan kerapu adalah sedap..muehehehehe
masak lak 3 rasa..pergghhh~

opsstt.. terlarik topik plak..mueheehhe

Mak Su berkata...

biar betul, hehehe

Aus MeLankoLik berkata...

aah , agkla . merapu gak..hahahak .
penah try dulu .

DaHLia berkata...

blog saya 18sen jerk...huhuh sedeyyyy

helena's berkata...

dorang memain je nih kot paklong..sabo jelah..huhu

rin~eirie de' sEcond berkata...

lesson: jgn mudah percaya ehehe

azieazah berkata...

Tak nak jual lahh...

pak long berkata...

salam buat kak pah..
betui tu..blog kita..kita niai sendirik kan kak...

pak long berkata...

salam buat mamaju...
jom pekena kerapu masak stim.....

pak long berkata...

salam buat kulaan...
urut jangan tak urut...awak dah uyuh kana baurut..hehehe

pak long berkata...

salam cik biru...
kalau rega blog ok..nak jugak lelelong kat kedai bunddle...hehehehe

pak long berkata...

salam buat bain...
fuhhh rimau....bahaya..
masuk kandang kambing mengembek..masuk kandang rimau mengucap..huhuhu

pak long berkata...

salam buat nida...
kita nak hadiahkan nida ikan kerapu bara seberat 3 kilo...amacam ok tak..?

pak long berkata...

salam buat kak ani....
kita pun suka jugak kari kepala ikan....memang best...

pak long berkata...

salam buat tunbegia....
merapu meraban kan....

pak long berkata...

salam nafiraa...
kita nak juai ikan kerapu....nak berapa kilo..?

pak long berkata...

salam buat mak su....
ni betul-betul....bukan dugaan...

pak long berkata...

salam buat aus....
memang merapu.....tapi layan jer....

pak long berkata...

salam buat dahlia....
amboiiii...murahnyer blog akakkkkkkk.....

pak long berkata...

salam buat cik hel....
saja test power jer tu....

pak long berkata...

salam buat rin....
tu la pengalaman kita....pengalaman mengajar kita lebih dewasa....

pak long berkata...

salam buat azie....
kalau pak long nak beli blog tu nak jual tak.....?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...