Kengkawan ( المرافقون )

Ahad, 28 Mac 2010

Penghargaan Buat Cikgu Isza


video

1- ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada pemberi award iaitu cikgu isza.


2- Berikan award ini kepada 20 blogger yang lain

Inilah wajah-wajah bertuah yang aku nak TAG dengan logo kat atas tu....korang kena ambik logo ni jika ada kesudian dihati.....

- Hubungi mereka untuk menyata mereka telah menerima 'Anugerah Terhormat' ini...
Insyaalah aku akan bagitahu pada mereka bahawa aku dah TAG mereka.

17 ulasan:

annie berkata...

PAK LONGGG.... thank youuuu.... I like, klassss pak long. Saya ambik yea..ikhlas tau!!!

~ ReD ~ berkata...

salam...tq paklonggg!!:D

siap tepek pic tu. rajin betul.hehehe:D

~ ReD ~ berkata...

kita dah amik. ada kat sini

http://journey-of-red.blogspot.com/2010/03/gambar-top-blogger-2010-bakal-top-host.html

kalau ikutkan, kita yang bagi paklong dulu. hehehe ;p

pak long berkata...

salam buat annie...
mekasih banyak atas kesudian tersebut...moga tambah glemour..

annie berkata...

pecah rekod, mampir lagi, saya dah tag tau award pak long,t/kasih daun keladi

pak long berkata...

salam buat cik red...
ok...kira kita dah setel la tag ni..huhuhu..mekasih banyak buat cik red...

maiyah berkata...

tahniah paklong mngondol award hehe

pak long berkata...

salam buat maiyah..
mekasih banyak....nanti nak bagi kat maiyah arwad spesel..tungguuuuuu

::SizuKa:: berkata...

eh eh pak long...

nmpk mcm mka sizuka je kat situ..hehe..

btw, thanks tau pak long..~

rajinnya edit gambar blogger lain...pak long memang hebat lah~

pak long berkata...

salam buat sizuka...
tu maknanya sizuka telah dianugerahkan arwad istimewa..sila ambik..jangan segan..

cikgu isza berkata...

aduiss, muka glamer makcik tu la :D

sama2, sekadar meriahkan dunia blog kita

pak long berkata...

salam buat cikgu isza...
sah glemour akak spek itam tu kan...

sonata anak kancil berkata...

salam....tengok2 gambar sonata ade la pulak dah...bijaksana sungguh PakLong "curi" gambar sonata...TK....kena ambik & simpan kat album....banyaknya hutang tag ni!

pak long berkata...

salam buat sonata..
kena ambik dan kena jawab tag tu...

♥cybermummy♥ berkata...

saya pun dapat jugak . masyallah tak perasaan saya pak long .Nanti saya ambil ye . terima kasih ....

pak long berkata...

salam buat mummy...
tu spesel tau....terbaikkkkkk dari ladang....

Misz berkata...

TERIMA KASIH PAK LONG!!!
ada gak muka saya kat situ..
toceh88x!!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...