Kengkawan ( المرافقون )

Rabu, 17 Mac 2010

Buat vedio-clip mudah

kali ni aku nak kongsi ilmu. ala bukan aku nak nunjuk pandai, tapi saja la nak buat ent3 ala-ala tutor gitu. aku bukan sama level ngan nescafe ais atau cik helena's yang hebat buat tutor....aku nak citer tentang cara buat video-clip mudah dengan program movie-maker. ikutilah panduan video kat bawah ni...

22 ulasan:

kakpah berkata...

wah.. kakpah pun tak tau buat video clip ni paklong. Tima kasih....

♥cybermummy♥ berkata...

time kasih berkongsi , berguna jugak nanti saya nak cuba lah buat video klip :)

pak long berkata...

salam baut kak pah...
ok..kita tunggu akak punya video-clip...tambah buat vedio-clip teh arab..mesti gempaq...

pak long berkata...

salam buat mummy...
buat mummy jangan tak buat..mudah jer kan....

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

pak long.. hehehe.... time study dulu, benda ni kira dah jd side income kta org. tp xde la cas mahal sgt sbb bkn nyer pro pn. hehehe.. skang ni ramai dah pandai. tambah ada tutor mcm pak long.. bgs2... hehehe.. salute pak long..

helena's berkata...

salam paklong!

penerangan yang bagus..pasnih ramai lah yang nak buat video cam paklong..

tapi kan..memang lagi senang kan pakai video..

time kasih cikgu..hehe

Nazatul shima berkata...

tq 4 sharing pak long..:)nnti ley sy buat lak..hehe..

pak long berkata...

salam buat laydeeN...
kita buat suker-suker jer....kongsi apa yang ada...tapi tak la sehebat org blajor IT...

pak long berkata...

salam buat cik hel...
pak long nak cik hel buat tutor yang meletop lepas ni....tabik ngan cik hel....senyum selalu

pak long berkata...

salam buat shima...
mekasih kembali....buat jangan tak buat....janji bahagia...appy selalu buat shima..

maiyah berkata...

mmg mudah..

pak long berkata...

salam buat maiyah...
tersangatlah mudahnya....

cikgu isza berkata...

trima kasih paklong,
nanti saya cuba dan pertontonkan di blog yer..
harap2 menjadilah...
:)

pak long berkata...

salam buat cikgu...
cuba cikgu jangan tak cuba...menjadi boleh blanjer pak long kat pelita tesco ipoh...huhuhu

AzuanBudakMemandai berkata...

sharing is caring huhuu

pak long berkata...

salam buat azuan..
jangan crying dah ler...hehehehe

rin~eirie de' sEcond berkata...

hehe..bagusnya berkongsi maklumat..

iBu...gUru berkata...

salam pak long
dulu masa kursus komp. yg dua minggu tu dah blajaq tapi besa....... lupa nak blajaq balik lah..tq pak long

pak long berkata...

salam buat rin...
kita kongsi ilmu yg ada..nanti rin buat la tutor...boleh sama-sama blajor..

pak long berkata...

salam buat ibuguru..
tuntut dan amalkan..baru ilmu berkat..hehehehe..jangan marah aaaa.

Amir berkata...

thanks pak long... dulu penah try gak buat benda ni.... skg dh malas..

pak long berkata...

salam buat amir..
mekasih banyak singgah kat umah pak long...ada masa mai la lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...