Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 2 Februari 2010

Giveaway Cara aku

kali ni aku nak buat "giveaway" cara aku.....aku nak bagi pekej latihan Bahasa Melayu.....semua ni hasil kerja aku....jangan takut kalau nak copy....ni hak aku...tak der cilok mana-mana....ni hasilan lembaran kerja aku ngajar Bahasa Melayu darjah 1......tak der syarat apa-apa.....copy jer menda kat bawah ni....















benda baik aku nak kongsi bersama.....moga ada hikmahnya.....anda buat anda dapat....jom meriahkan giveaway aku ni....

10 ulasan:

rosnanie berkata...

salam paklong, insya Allah kalau printer kt rumah ok, nak copy. Anak yg 5 tahun tu dh bole eja sikit2, boleh ler dia buat

Terima kasih paklong atas hadiah ni... sgt berharga

pak long berkata...

salam buat rosnanie...
jawab yang tu dulu..nanti kita bagi pekej yang seterusnya...

cikgu isza berkata...

lama x ajar BM Paklong,
dah 5 tahun tinggal,
klo sruh ajar blek pun xnak,
janganlah dibuek..

pak long berkata...

salam cikgu...
haah kan....lama tinggal dah tak berapa kreatif kan cikgu...

Mak Su berkata...

bagus ni pak long, tp anak kecik saya tu berumur 3 tahun plus.... nanti esok lusa saya postingkan kat blog saya ttg contengan-contengan dia... nanti pak long tengok ler seswai ker tak ngan usia baby w, ek

pak long berkata...

salam buat mak su...
ok kita nak tengok..mak su buat la entri tentang hasil kerja anak mak su tu..nanti kita masuk blog baca...

Kak Aidah berkata...

Salam Pak Long,
Untuk murid Tahun 3 takde ke? Anak sy yg kecik tu BM dia lemah sikit

pak long berkata...

salam buat kak aidah...
soalan latihan tahun 3 sedang diusahakan..insyaalah akan kita masukkan lam entri tak lama lagi...

iBu...gUru berkata...

salam pak long,
ni cikgu kh ni, 23 ngajar x penah ajar bm
kalau form 1 pun x sanggup la
pak long,
subjek2 lain ok la jgak. bab2 bahasa ni x berani ............

eija ^_^ berkata...

hehe paklong mcm berminat hehe

mcm mane?? copy means kena print ker kena jawab?? dan post dalam blog?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...