Kengkawan ( المرافقون )

Sabtu, 30 Januari 2010

radiokita-blograkanku

Satu Usaha yang nampaknya cukup baik dan memang berbaloi....blog radiokita-blograkanku dengan usaha mengumpulkan serta menyenaraikan banyak blog yang ada di pesada maya.....susunan senarai yang kemas membuat kita mudah memilih blog yang ingin kita layari.....macam-macam ada....

Jadi aku layari blog tersebut....akhirnya setelah skrol punya skrol aku jumpak blog aku disenaraikan dalam blog ni....bayangkan aku berada disenarai sebanyak tu....jadi yang kat atas tentu banyak....
Jadi sekalong tahniah aku ucapkan kepada blog radiokita-blograkanku dengan usaha murni itu....untuk mengetahui sama ada blog anda tersenarai atau tidak anda boleh layari :

12 ulasan:

missgee berkata...

Tidak Tersenarai..
Harap Maklum!!!
hehehe

pak long berkata...

salam buat missgee...
pi kat blog tu...shout kat tuan umah dan linkkan blog kiter....nanti dia kan senaraikan..

E.d.Y berkata...

bole ke mintak die linkkan blog kite??hehehe

Aida Ali berkata...

Mesti pak long glamour lepas ni.

ALoNa [CintamaniszLite] berkata...

dh penah gi blog tu dan tinggalkan url kat shoutmix..
tp xnah check pun tersenarai ke tak..ngee
nanti nak gi cek ler..

adiwarnatasya berkata...

Owahhh bertuah Pak Long;)

pak long berkata...

salam buat E.d.Y...
kita boleh tinggalkan link blog kiter kat shoutbox dia..dan dia anak link blog kiter..

pak long berkata...

salam buat kak aida...
akak pun boleh link ngan blog tu...
jom kiter sama-sama glemour...

pak long berkata...

salam buat alona...
ada tu...cuba gi cek kat blog tu...
appy buat alona...

pak long berkata...

salam buat adi..
ala lin la jugak blog adi kat situ...
dia akan kumpul semua blog yang ada..

Rauna_safia berkata...

Sy beginner.....blog pun x lawa.....isi kandungan pun x mantap...hehehhe....kite bg org2 yang otai la berlink ngn blog tu kot....hehehhe

pak long berkata...

salam usagi...
adussss...sadis otai bacer catatan tu....stedy la sis...jangan bagi otai sadis.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...