Kengkawan ( المرافقون )

Selasa, 19 Januari 2010

Ada cerita disebalik kad



Malam minggu ingat nak on9.....tengok intent kong....angkat pone umah tak bunyi....dok agak sah dah geng "paipon" buat keja gila dah ni....mesti kabel telepon dah kena cantas..esok pagi pi la ronda kat sepanjang jalan kampung ...nah bejuntai talian telepon ...dah kena potong....memang panas ati sungguh...besi dah mula mahai...depa mula buat balik keja gila ni.....aku terus pon no 100..buat aduan kerosakkan .....opretor angkat..aku buat la aduan...ahad depa tak keja....hari ni senin baru depa buat keja...fuhhh caya la telekom....sat je depa pebaik...dalam tempoh sehari dah siap..malam ni aku boleh on9.....

kad yang ada kat atas tu semua hasilan aku boring tak boleh on9 sebab tenet tak dak...malam minggu aku layan buat kad....aku bantai ja buat kad tu....jadi kad ni aku nak hadiahkan pada semua kengkawan yang masuk kat blog aku....kalau nak copy ambik la..aku nak buat "giveaway" secara life.....lekat la kat mana yang suka..ikhlas dari haku....jadi layan la kad haku tu...

8 ulasan:

maiyah berkata...

makasih.. sy bik ye

pak long berkata...

salam buat maiyah...
mekasih sudi....
moga ada hikmahnya

kak Aidah berkata...

Salam Pak Long,

Malu nk cakap. Cantik kad tu, nak ambik tak tau caranya...hehehe

pak long berkata...

salam kak aidah...
akak pi dekat gambar tu...klik kanan dan save image...

Norgadis berkata...

Salam... yang hantar dlam tagged tu... buat sendiri ya cikgu...?

pak long berkata...

salam buat nor....
haah..semua komen yang dihantar dalam tagg tu adalah ilusi sendiri...

izazin berkata...

15 February ni birthday saya, leh tak paklong snd kad ke emel saya.saje wat gempak.omakdenkayo@gmail.com

pak long berkata...

salam cikgu iza...
ok..kita akan buat yang spesel punya...tungguuuuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...